Editorial

L'EDITORIAL

I Messi torna a l'equip abans d'hora

Ara el que esperen tots els culers és escoltar què pensa Messi de tot el que
li ha passat
en aquestes últimes setmanes

Leo Messi no ha viscut un estiu gaire tranquil. Va tancar la temporada amb el Barça guanyant la final de la copa, consumant el segon doblet consecutiu, i va marxar a jugar la copa Amèrica. Als Estats Units, les coses li van anar bé al començament. Va marcar gols i va conduir la selecció argentina fins a la final de la copa Amèrica del centenari. Aquell partit contra la selecció de Xile, que havia de ser el que li donés el seu primer gran títol amb la selecció argentina absoluta, va ser l'inici d'unes setmanes de malson. Messi va errar un penal en la tanda que havia de decidir el campió i va tornar a quedar amb la mel als llavis. Aquella derrota el va colpir de tal manera que va anunciar que la seva etapa amb la selecció argentina s'havia acabat. Mai havíem vist Messi tan abatut com aquella nit. I, poc després, la justícia espanyola el va condemnar a una pena de presó per frau fiscal.

Els que el coneixen diuen que Messi és feliç, sobretot, quan juga a futbol, quan toca la pilota. Després de tantes setmanes d'especulacions de què pot significar per al futur de Messi la seva condemna, ara l'argentí demostra el seu compromís amb el club i els seus companys tornant de les vacances abans d'hora. Un bon senyal. Ara el que esperen tots els culers és escoltar en primera persona què pensa Messi de tot el que li ha passat en aquestes últimes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)