Opinió

Bé el despatx de futbol, no el de patrocini

El Barça tenia un gran equip i està fent una gran plantilla, però ha fet el ridícul en el tema del patrocinador

Dijous Luis Enrique va fer la seva primera roda de premsa de la temporada. Molt distès, l'asturià va demanar el fitxatge d'un davanter amb característiques determinades. Que tingués gol, que fos ràpid i que es mogués bé a l'interior de l'àrea. Hores després, per sorpresa, el Barça anunciava la contractació del portuguès André Gomes. Ho feia a mitjanit i després d'un dura pugna amb el Real Madrid, que també estava interessat en el jugador del València. André Gomes, que serà presentat demà, és el quart fitxatge de l'estiu del Barça. Encara arribarà un jugador més amb absoluta seguretat. Serà el davanter que va demanar Luis Enrique. El Barça ho està fent molt bé aquest estiu en matèria de fitxatges. Luis Enrique tenia un dels millors equips del món. Ho ha demostrat les dues últimes temporades guanyant primer el triplet i després el doblet. Tenia un gran equip, però li faltava plantilla, banqueta. Moltes vegades Luis Enrique havia mirat a la banqueta i no havia trobat solucions. L'asturià va acabar fent moltes menys rotacions de les que hauria volgut fer. I el que està construint el Barça aquest estiu és una plantilla millor, tenint en compte que poc es pot millorar l'onze titular que ha assolit cinc dels sis títols importants disputats els dos últims anys. S'ha fitxat un central esquerrà per tenir més recanvis. Potser amb Bartra n'hi havia prou, però el tècnic no hi comptava, així que millor portar algú que pugui jugar. El mateix passa al lateral esquerre, on Digne tindrà minuts i millorarà molt les prestacions d'un Adriano que fa tres temporades que va deixar de rendir. També s'ha reforçat molt el mig del camp, amb dos futbolistes com André Gomes i Denis Suárez, que podrien ser titulars en qualsevol partit. I falta un davanter que faci que no es trobi a faltar cap dels membres del trident, un atacant que haurà de demostrar ja les seves prestacions des del primer dia, en absència de Neymar en la supercopa espanyola i en la primera jornada de lliga. Bona feina així als despatxos esportius, construint una gran plantilla que aspiri a tornar a guanyar el triplet.

La bona feina que s'està fent en el primer equip de futbol contrasta amb la que s'ha fet en altres despatxos del club en les últimes setmanes i mesos. Suspens dels grossos per a l'àrea de màrqueting del club. O com a mínim per als responsables de trobar un patrocinador per a la samarreta del primer equip de futbol. Suspens i ridícul. Tu no pots tenir un acord tancat per 60 milions d'euros i l'alliberament de la samarreta d'entrenament que t'hauria donat uns quants milions més i signar mesos després amb la mateixa marca, després d'haver trencat negociacions i tornar a refer-les una mica per desesperació, per 35 milions. Tu no pots dirigir-te a l'assemblea de compromissaris explicant que la samarreta del primer equip del Barça té un valor mínim de 65 milions i acabar signant per 30 milions menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)