Editorial

L'EDITORIAL

Saül Craviotto continua fent història

Ha atrapat
el gimnasta Gervi Deferr
al cim de l'olimpisme català. Tots dos tenen ara mateix dues medalles d'or
i una de plata

El remer lleidatà Saül Craviotto va guanyar ahir a Rio de Janeiro la seva segona medalla d'or en uns Jocs Olímpics, atrapant el gimnasta Gervi Deferr al cim de l'olimpisme català. Tots dos tenen ara mateix dues medalles d'or i una de plata. Deffer va ser campió olímpic en el salt de cavall el 2000 i el 2004 i plata en terra el 2008. Craviotto va guanyar l'or en el K-2 500 metres a Pequín, la plata en el K-1
200 m a Londres i ara l'or en el K-2
200 m a Rio. Tres medalles en tres proves i amb dos companys diferents. I Craviotto encara ha de participar en una prova més a Rio, el K-1 200 m, que comença a disputar avui.

Craviotto va triomfar al matí i, al vespre, la selecció espanyola de bàsquet femenina, amb cinc jugadores catalanes –Palau, Cruz, Xargay, Domínguez i Pascua– i dirigida per un tècnic català, Lucas Mondelo, es va classificar per jugar la final de la competició femenina després de superar Sèrbia amb molta facilitat. És la primera medalla per al bàsquet espanyol femení, que per primer cop jugarà una final olímpica, i ho farà amb una important presència catalana.

Un altre català també es va assegurar una medalla olímpica ahir, tot i que tampoc no sap de quin color serà. El barceloní Xavi Garcia jugarà la final del waterpolo amb la selecció de Croàcia i aconseguirà el que mai va poder fer amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)