Seleccions

ENTREVISTA A

JORDI MESTRE EXDIRECTIU DE LA FEDERACIÓ CATALANA

«És una decisió meva, no de club»

—S'esperava aquest final d'any en la federació?

—«Bé, m'agradaria dir que la meva decisió de dimitir és particular, no és una decisió que em vingui imposada pel Barça. He escoltat dir, per exemple, que dimiteixo perquè Johan Cruyff és el seleccionador, i això no és així. Simplement veia coses que no quadraven, poca transparència i maneres d'actuar que no compartia.»

—Podria ser una mica més concret? Quines coses no li quadraven?

— «El contracte amb la Xina per portar 50 nens d'allà. L'objectiu de la federació ha de ser donar suport als nens catalans, és un tema de principis. Després, hi havia convenis que no tothom coneixia i s'havia creat un clima estrany. Ningú s'atrevia a parlar en les juntes. Suposo que tot plegat ha fet que quinze directius presentéssim la dimissió.»

—Em pot donar més detalls de com va anar la reunió entre Rosell i la FCF? Per què van decidir no pagar el conveni acordat?

—«Per tres motius, el primer, i aquí reprodueixo les paraules del president Rosell, és que el Barça no està en condicions de pagar cap conveni. El segon, havíem de tenir clara la situació econòmica de la federació, i és evident que no ho està. I l'últim, en el conveni signat no posava res de la mutualitat del futbol de base. Tot sumat, com entendràs, va crear un clima de molta desconfiança amb la federació.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)