Seleccions

La selecció amateur i el repte de l'últim esglaó cap a Europa

Copa de les Regions de la UEFA. Castella i Lleó, rival demà en la semifinal de la fase estatal

La selecció catalana amateur, formada exclusivament per jugadors de 3a divisió, intentarà fer història i aconseguir el pas a la competició europea de la copa de les Regions UEFA. Catalunya no ha pogut jugar mai en l'àmbi continental, ja que el 2006 va perdre la final en els penals contra Euskadi.

El camí de la catalana començarà demà a Oviedo amb les semifinals contra Castella i Lleó: “És una autonomia que treballa molt bé les seves seleccions. Repassant les estadístiques del rival hem vist que és un conjunt que marca molts gols”, explica el seleccionador català Toni Almendros. En cas d'arribar a la final, el rival seria el vencedor de l'altra semifinal entre Múrcia i Astúries. El partit que serviria per obtenir el títol estatal i poder jugar a Europa la temporada que ve es disputaria el diumenge a Gijón a les 12 del migdia. Un dels jugadors que afronta amb més ganes aquesta competició és Àlex Granell: “Sempre és un honor poder representar Catalunya. Crec que tenim possibilitats de guanyar, ja que la tercera divisió catalana és de les més fortes de l'Estat.”

Fradera serà baixa

El porter del Gavà ha estat un fix a les convocatòries juntament amb el seu company del Prat, Toni Teixeira. Adrià Fradera es va lesionar diumenge passat contra l'Europa i el seu lloc l'ocuparà el porter del Terrassa Diego Gómez. La convocatòria la completen 16 jugadors de vuit equips diferents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)