Seleccions

Catalunya, a punt per a l'europeu

Futsal. La selecció debuta contra Ossètia del Sud en una cita que el tècnic Juan C. Fernández qualifica com la “més dura” dels últims anys

La selecció catalana de futbol sala ja es va exercitar ahir al poliesportiu de Brest (Bielorússia) i avui afrontarà el seu debut contra Ossètia del Sud en un europeu que el tècnic Juan Carlos Fernández qualifica com “el més dur dels últims anys”. “Si fos per il·lusió ja es pot dir que ens vinguin a rebre a l'aeroport el cap de setmana vinent”, va bromejar el seleccionador, que espera deixar en un bon lloc el futbol sala català, que el 2006 va ser capaç d'aconseguir el subcampionat.

Fernández assenyala els equips de la República Txeca, Bèlgica i Bielorússia, com a amfitrió, com a principals candidats a ocupar les places d'honor. Ivan Mateo (la Garriga), el capità, destaca que aquest cop s'ha desplaçat a Brest una selecció renovada, amb diverses cares noves. “Hi anirem molt motivats i en el meu cas intentarem transmetre l'experiència als companys nous”, va comentar durant la fase de preparació. En aquest sentit, Sergio Montero (Sants B), el més jove de l'expedició amb 18 anys, no amagava la seva motivació per formar part de la convocatòria de la selecció catalana.

Després del partit contra Ossètia del Sud (avui a 2/4 de 3, hora catalana), Catalunya jugarà demà a la mateixa hora contra Rússia, el vigent campió. Dijous es jugaran els quarts de final, divendres les semifinals i dissabte la gran final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)