Seleccions

Europa ha de ser avui quadribarrada

Una fita històrica. Catalunya vol puntuar contra la selecció ucraïnesa per aconseguir el bitllet cap a la fase final de la copa de les Regions de la UEFA

NOVE ZHITIAN


CATALUNYA


El temps és inexorable i la història es reescriu contínuament. Això sí, hi ha pocs episodis que quedin gravats en la retina d'un col·lectiu. Avui, a Ucraïna, un bloc de jugadors té a les seves mans escriure un d'aquests capítols aconseguint la classificació per a la fase final de la copa de les Regions de la UEFA.

Les dues victòries amb què Catalunya va iniciar la fase intermèdia li ho posen tot de cara. Tot i que hi ha alguna combinació en què caure per la mínima valdria, el combinat que entrena Toni Almendros només pensa a sumar, i en faria prou amb un punt per aconseguir la fita històrica de la classificació. Relaxar-se, però, no està permès: al davant hi haurà la selecció amfitriona, Nove Zhitian, que està obligada a sumar els tres punts per passar i espatllar la classificació a Catalunya.

Tothom, a to

El factor casa, això sí, és l'únic favorable als ucraïnesos. I és que Catalunya ha demostrat que és la selecció més forta de la fase i disposa de més qualitat que els amfitrions, que arriben al duel decisiu després d'ensopegar contra els belgues (0-1). Almendros, a més, podrà disposar de tots els seus homes. Hi ha, doncs, divuit futbolistes a to per escollir i, a més, arriben en un bon moment físic, ja que el seleccionador els ha dosificat. Avui, doncs, Catalunya ha de fer lluir de nou la senyera i Europa ha de ser quadribarrada.

CATALUNYA: Íñigo, Putxi o Joel, Vivó, Cano, León, Heredia, Guillem Cornellà, Pep Caballé, Pol, Carlos i Enric. Baixes: Cap. Classificació: 1r amb 6 punts. NOVE ZHITIAN: Okhrimenko, Prikhodko, Sergi, Babanski, Tkarxenko, Kornienko, Panfilov, Kapustian, Risenko, Savtxuk i Tarasiuk. Baixes: Cap. Classificació: 3r amb 3 punts. ÀRBITRE: Antonis Giachos (Grècia). ESTADI: Iuvileini (14.00 h, les 13.00 a Catalunya).
Anem en progressió i, si juguem com en els primers dos partits, hem de passar
Pedro del Campo
davanter de catalunya
No pensem en res que no sigui vèncer. No podem sortir a empatar, perquè podríem perdre
Álex Cano
defensa de catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)