Seleccions

Amb equips de luxe

El balanç. Johan Cruyff ha comptat amb els millors jugadors catalans en les tres convocatòries que ha fet

CATALUNYA4


ARGENTINA2


Catalunya4


Hondures0


Catalunya0


Tunísia0


CATALUNYA: Victor Valdés, Bruno, Puyol, Oleguer, Capdevila, Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Verdú, Sergio García i Bojan. També van jugar Moisés Hurtado, Sergio, Òscar Serrano, Coro, F.Navarro i el porter Codina.

ARGENTINA: Pozo, Álvarez, Demichelis, Otamendi, Papa, Pastore, Bolatti, Gago, Di Maria, Lavezzi i Higuaín.

GOLS: 1-0 (45') Sergio Garcia. 2-0 (55') Bojan. 2-1 (63') Pastore. 3-1 (68') Sergio, de penal. 3-2 (70') Di Maria. 4-2 (75') Moisés Hurtado.

ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo.

PÚBLIC: 53.000 espectadors al Camp Nou (22/12/2009).

COMENTARI: En el dia del seu debut, Catalunya supera Argentina amb espectacle, sobretot a la segona meitat quan es van veure fins a cinc gols.


CATALUNYA: Víctor Valdés, Damià, De la Bella, Javi Márquez, Puyol, Víctor Ruiz, Coro, Busquets, Bojan, Verdú i Sergio García. També van jugar Casilla, Sergio, Serrano, Bartra, Fontàs, D. García, Álvaro i Jordà.

HONDURES: Canales, Ávila, Norales, Leverón, Claros, Welcome, Núñez, Rojas, Óscar, Aceved i Mario. També Emil, Alexander, Guerrero, Bengston, Edder i Mendoza.

GOLS: 1-0 (26') Coro. 2-0 (49') Sergio García. 3-0 (60') Bojan. 4-0 (72') Bojan.

ÀRBITRE: Estrada Fernández.

PÚBLIC: 32.100 espectadors a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (28/12/2010).

COMENTARI: Hondures, amb cinc mundialistes a les seves files, va ser una joguina a les mans de Catalunya.


CATALUNYA: Valdés, Juste, Dídac, Fontàs, Piqué, Xavi, Coro, Busquets, Bojan, Cesc i Sergio García. També van jugar el porter Casilla, Muniesa, Montoya, Raúl Rodríguez, Sergi Roberto, Puigdollers, Cuenca, Álvaro, Verdú i Amat.

TUNÍSIA: Mathlouthi, Benyahia, Chammam, Ifa, Abdennoun, Korbi, Traoni, Darrafi, Chermití, Misakui i Dahaouahi. També van jugar Jomán, Chehoudi, Boussaidi, Chickhaoui i Barathi.

ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo.

PÚBLIC: 36.545 espectadors a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (30/12/2011).

COMENTARI: Catalunya fa mèrits per superar Tunísia, un rival dur i rodat que es troba en plena preparació de la copa Àfrica. Al final, empat sense gols.


En els últims tres partits de Catalunya amb Johan Cruyff a la banqueta, la selecció ha comptat amb plantilles de primer nivell futbolístic. Aquest fet ha provocat que fins ara, el seleccionador segueixi invicte amb un balanç de dues victòries i un empat, i vuit gols a favor i només dos en contra. En el seu debut, el desembre del 2009 contra l'Argentina, el tècnic holandès va ser capaç de tornar a reunir els millors jugadors catalans amb la samarreta del combinat nacional. El resultat es va veure al camp, on Catalunya, amb bon joc i espectacle, va superar l'albiceleste d'Higuaín i Di María per 4-2.

L'assistència dels principals futbolistes catalans ha estat una constant. Contra Hondures, el desembre del 2010, Catalunya va tornar a golejar (4-0) amb homes com Puyol, Busquets i Verdú al terreny de joc. Fa un any, contra Tunísia, Catalunya va presentar de nou una convocatòria d'alt nivell en què destacava el retorn de Cesc Fàbregas a la selecció. Tunísia, que es trobava en ple rodatge per afrontar la copa d'Àfrica, va ser capaç d'aguantar la porteria a 0.

Amb Cruyff, els millors futbolistes catalans han tornat a jugar amb Catalunya, encara que només fos perquè els entrenés durant un dia l'holandès volador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)