Seleccions

Una presentació amb al·licients

Futbol català. Johan Cruyff viurà aquest migdia un dels seus últims actes com a tècnic de Catalunya, en l'acte en què es mostrarà la nova samarreta de la selecció, dissenyada Custo

La Federació Catalana de Futbol (FCF) presentarà aquest migdia, a dos quarts de dues, la nova samarreta de la selecció, en un acte que serà ben atractiu. I és que el Museu Colet acollirà una de les darreres aparicions públiques de Johan Cruyff com a seleccionador, abans d'acomiadar-se de la banqueta de Catalunya el 2 de gener a Cornellà-el Prat, en un duel en què el tècnic Pablo Sanz rellevarà Òscar Garcia com a segon entrenador. Amb tot, l'holandès acompanyarà el president de la FCF; Andreu Subies, en la presentació del nou disseny de la samarreta, que porta el segell de Custo Dalmau.

Representació d'altura

Més enllà de Cruyff, Subies i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, l'acte d'avui estarà farcit de representants del futbol català. Entre ells, destaca la presència dels jugadors del Barça Isaac Cuenca i Marc Muniesa, i els futbolistes de l'Espanyol Raúl Rodríguez i Joan Capdevila. D'altra banda, Cristóbal Parralo representarà la selecció de veterans, i el capità Javi Rodríguez, la de futbol sala. No hi faltaran tampoc membres del combinat català amateur i del futbol de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)