Seleccions

Catalunya, campiona del món per països

Bicitrial. La selecció va revalidar el títol després d'imposar-se a la República Txeca i a la Gran Bretanya, que van completar el podi

La selecció catalana de bicitrial va tornar a guanyar el mundial per quarta vegada en la seva història, després d'imposar-se a la República Txeca i a la Gran Bretanya, que van completar el podi.

Les quatre victòries catalanes en categories individuals de Gemma Abant (Elit femenina), Domènec Lladó (Minime), Bernat Seuba (Sènior) i Laura Donate (Noies) van ser clau en la consecució del títol mundial per part de Catalunya. A més a més, Lua Vizacaíno (Elit femenina), Marc Piquer (Poussin), Joan Figueras (Sènior) i Alan Rovira (Benjamí) van acabar en la tercera posició en la classificació de les seves respectives categories, afegint el seu granet de sorra a la consecució del mundial de la selecció catalana. El campionat es va disputar en tres caps de setmana seguits, del 10 al 24 d'agost, i les seus de la competició van ser: Muiños (Galícia), Òdena (Catalunya) i Tanvald (República Txeca). La selecció va guanyar el campionat mundial els anys 2010, 2011 i 2012 i l'any passat se'l va endur la República Txeca, en un campionat molt igualat. Aquest any, la selecció ha tornat a revalidar el títol que havia perdut l'any passat i ha estat proclamada campiona del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)