Seleccions

opinió

Un model europeu per a l'esport català

El principal repte de l'esport és crear una organització no governamental, sense ànim de lucre, amb l'objectiu de representar l'esport, protegir els interessos del sector i donar el màxim de suport i serveis a les entitats esportives, que s'emmiralli en el model esportiu europeu.

En un estat propi, l'esport de base i els clubs tindrem més recursos. Avui en dia, la major part dels pressupostos de l'Estat se'n va fora de Catalunya, a les federacions espanyoles i als centres d'alt rendiment. Com és el cas del centre d'alt rendiment de Madrid, que està pagat per l'Estat, i el d'aquí l'hem de pagar a mitges. Per tant, amb un estat propi moltes injustícies tornaran al seu ordre.

D'altra banda, des de la UFEC (69 federacions, 12.500 clubs, 700.000 llicències) hem creat una comissió d'afers estrangers per donar assessorament jurídic i legal a les federacions per aconseguir el reconeixement internacional de les nostres seleccions. I de cara als clubs, a partir del 2015, conjuntament amb la secretaria general de l'Esport, crearem l'oficina d'atenció als clubs per donar més i millors serveis a les entitats esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)