Seleccions

opinió

L'esport hi guanya, Catalunya hi guanya

El proper 9 de novembre els catalans i les catalanes hem de poder decidir el nostre futur com a poble. I, per descomptat, la gent del món de l'esport també ho volem. Si fem una analogia amb un partit de futbol, els catalans volem jugar (poder votar), volem marcar un gol (posar la papereta a l'urna) i volem guanyar (aconseguir un nou estat per a Catalunya). I tot això ho volem fer perquè creiem que tant l'esport català com Catalunya en tots els seus àmbits hi sortirem guanyant, amb la consecució d'un estat propi.

Perquè l'esport català disposarà de més recursos, podrà competir de forma oficial a escala internacional, els esportistes tindran més possibilitats d'ajudes per a la seva preparació i per convertir-se en professionals, hi haurà més i millors instal·lacions i equipaments per practicar l'esport, i el sector esportiu aportarà més riquesa a l'economia del país.

Per tot això l'esport s'ha d'involucrar en el procés nacional que estem vivint com a poble, i no pot quedar-ne al marge. Perquè és necessari per poder disputar i, sobretot, guanyar aquest partit. Perquè tots junts guanyarem!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)