Seleccions

Catalunya va per feina

Copa de les Regions de la UEFA. La selecció amateur va fer el primer entrenament amb vista a la fase europea que jugarà a Moldàvia

La selecció amateur ja prepara la fase intermèdia de la copa de les Regions de la UEFA que disputarà la setmana que ve a Moldàvia. El combinat de Toni Almendros va fer ahir a la tarda el primer entrenament amb vista a aquesta competició. Catalunya, que a partir d'ara i fins diumenge, en què agafarà l'avió, s'exercitarà en doble sessió, va fer un entrenament suau que va servir per intentar conjuntar un grup relativament nou. Aquest migdia, això sí, la selecció amateur té una cita al Museu Melcior Colet amb el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que rebrà els divuit futbolistes i el cos tècnic. Més enllà d'entrenar-se, Almendros vol que l'equip agafi rodatge i ha programat un amistós amb el Cornellà demà a les cinc de la tarda, a les mateixes instal·lacions del CAR de Sant Cugat on està concentrada aquests dies la selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)