Seleccions

La inspiració del canoner

El protagonista. Boris, al qual Toni Almendros atorgava la responsabilitat de marcar, va respondre de la millor manera i va obrir el camí de la golejada de Catalunya amb dues dianes

Toni Almendros ho tenia clar abans d'agafar l'avió en direcció a Moldàvia: era necessari portar gent que hagués començat la temporada a to. “Boris està en estat de gràcia i espero que prolongui el seu bon moment [havia fet tres dianes amb el Rubí] a la selecció. És aquí per fer gols”, afirmava el tècnic al CAR de Sant Cugat. La resposta del davanter barceloní va arribar ahir mateix, ja que va obrir el camí de la golejada catalana amb un parell de dianes i provocant un penal. Millor impossible, vaja. “Estic molt content, hem aconseguit un resultat boníssim i tot ens ha sortit bé”, va afirmar l'atacant barceloní, que hi va afegir: “Personalment també estic molt satisfet per haver col·laborat en el bon resultat marcant un parell de gols.”

Boris, això sí, era conscient que després del partit calia girar full i pensar en clau de futur. I és que demà toca enfrontar-se al conjunt local, que arribarà tocat al partit després d'haver caigut golejat contra l'Eastern Region (5-1). S'haurà de mantenir la concentració, tot i que un triomf inicial sempre serveix per alliberar de tensió el bloc: “Sent el primer partit, era molt important guanyar. Ara hem d'afrontar els dos que queden amb la mateixa il·lusió i esperit de sacrifici.”

Pensant en clau personal, Boris tampoc no amaga que, havent començat amb un doblet, el repte de ser pitxitxi de la fase intermèdia és estimulant. “Tot i que la prioritat és classificar-nos per a la fase final, si tinc la possibilitat de ser el pitxitxi, molt millor”, deia l'atacant, que hi afegia: “Això, als davanters, sempre ens agrada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)