Franja TV3

Divendres, 24 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 320'
13.20
Espai Terra
Espai en què la divulgació i la informació sobre el territori conviuen amb el descobriment de la natura, la meteorologia i el medi ambient.
Altres
Durada: 40'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Spaguetti alle vongole
En Marc Ribas cuina per a tots vosaltres receptes clàssiques i modernes, de la nostra gastronomia i d'arreu del món. Sense complicacions, fàcils de fer i a l'abast de tothom. Amb productes que tots coneixem i estris que tots tenim a casa. Cadia dia, a les 15.40, després del "TN migdia". www.tv3.cat/cuines
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La Menchu i la Lídia estan disposades a arribar fins on sigui per trobar en Lluís. L?Ània, que ha tornat a parlar amb ell, és la seva millor carta. La Lídia aconsegueix entabanar-la. La Muriel i la Maria no saben si han de parlar de la Joana amb la policia. De moment. La Muriel es trobarà amb ella. Sembla que en Robert, malgrat la pressió que exerceix la Patrícia, ja ha pres una decisió sobre la seva futura vida, però a l?hospital hi torna a haver novetats al voltant de l?Úrsula.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Magazín diari que inclou entrevistes, reportatges i crítica televisiva, entre molts altres continguts. El seu objectiu és que l'estat d'ànim de l'espectador sigui cada dia com el d'un divendres.
Altres
Durada: 155'
19.10
El Faro, cruïlla de camins
El Ricardo insisteix que el Víctor ha d'anar a Mèxic a buscar la Lucía, però el seu millor amic està massa capficat amb el casament. Ara que la Rosa i el Luís saben que l'Iván va matar la Violeta, decidiran l'estratègia que han de seguir: o bé fugir a un altre país, o entregar-se a la policia. El Mario continua obstinat a impedir el casament entre el Víctor i la Patri.
Sèries
Durada: 55'
20.05
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
22.30
La gran pel·lícula: Chappie
Todos los niños que llegan al mundo lo hacen llenos de promesas y Chappie, más que ningún otro: es talentoso, especial, un prodigio. Como cualquier niño, Chappie llega bajo la influencia de su entorno y depende de su corazón y de su alma para encontrar su camino.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.30
Tria 33
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 20'
00.50
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.20
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Programa musical.
Altres
Durada: 29'
02.49
Cava de blues
Legacaster! The Hillbilly Trio. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.34
Fusió i swing a l'estudi
Zona Wells. Zona Wells és una formació que viu a cavall entre Barcelona i Lima. Tot i tenir els seus fonaments en el jazz és un amalgama de diferents estils musicals, com el reggae, el folk, la bossa, el hip hop i música electrònica. És en aquest punt de trobada on els múltiples estils es troben i es fusionen per explorar la relació entre ells i esdevenir un llenguatge mestís. Saphie Wells a la veu, Dinguisman a la veu, guitarra i caixó, Toni Pagés a la bateria, Josep Lluí Guart al piano i Joan Subirats l saxo.
Altres
Durada: 45'
04.19
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. El polifacètic pianista i compositor manresà Manel Camp ens visita amb tres personalitats de la música amb les quals està vinculat per una llarga història d'improvisacions i complicitat: Matthew Simon a la trompeta, Horacio Fumero al contrabaix i Lluís Ribalta a la bateria. El resultat és un diàleg musical enèrgic, espontani i directe que combina la tradició jazzística més pura amb un llenguatge propi.
Altres
Durada: 59'
05.18
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 42'