Franja TV3

Dijous, 30 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Oriol Junqueras, vicepresident del Govern català. A continuació, el programa aborda la problemàtica de la pressió immobiliària als inquilins, amb un cara a cara entre Gala Pin, regidora de Ciutat Vella, i Daniel Leiva, administrador de la immobiliària MK Premium. Després, Sílvia Soler i Fermí Fernández recorden els programes de TV3 que van incorporar el número 3 al títol. I finalment, es parla de la nova obra de teatre de Mercè Sarrias, Eva i Adela als afores, que reflexiona sobre el compromís amb el món i la societat.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Diversos municipis del Vallès han iniciat una campanya per sensibilitzar la població i reduir la contaminació deixant cotxes elèctrics als ciutadans. El resultat ha estat força positiu i molts han quedat encantats amb els cotxes elèctrics.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Risotto de tirabecs i pernil
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La Maribel descobreix que el Manolo ha cobrat per un acte solidari. Mentrestant, el Quiroga ha estat investigant el representant i ha descobert que estafa la Maribel des de fa temps, i que no n'és l'única víctima. A més, el Sergi furga entre les coses de la Rebeca i llegeix la seva llibreta de notes d'amagat.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Com cada setmana, el periodista Antoni Bassas dona la seva opinió sobre els fets d'actualitat més destacats. El programa conversa més tard amb el periodista Xavi Coral, que acaba de publicar un llibre. Tot seguit, a A cor obert es repassen les notícies de caràcter social més rellevants dels últims dies. A més, com que aquest diumenge torna el programa Fora de sèrie, l'espai en parla amb la directora, Montse Tió. Finalment, l'últim dia a Bàscara serveix perquè Espartac Peran i Màrius Serra analitzin la manera de parlar d'aquest poble de l'Alt Empordà.
Altres
Durada: 155'
19.10
El Faro, cruïlla de camins
L'Ángela continua estranyada i una mica dolguda perquè el Luis ha marxat a buscar l'Iván sense haver-li explicat res. El Ricardo, per la seva banda, té un encàrrec bastant peculiar per al seu excompany de cel·la, el Zuero.
Sèries
Durada: 60'
20.10
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Mariano Rajoy promet inversions i agafa per primera vegada un tren de Rodalies. També se sap com es coordina el govern per organitzar el referèndum i Susana Díaz presenta la seva candidatura a la secretaria general del PSOE versionant el tema Bitch I'm Madonna. D'altra banda, Francesc Homs té una festa sorpresa de comiat del Congrés. A més, José Manuel García-Margallo fa la volta al món fent favors als polítics dels països que han criticat el procés de Catalunya. Duran i Espadaler negocien el deute d'Unió amb els bancs i s'assisteix a la compareixença d'Artur Mas al Parlament.
Altres
Durada: 40'
22.40
El sopar
Tenir vocació
El programa d'avui rep quatre convidats que dediquen la seva vida al que més els agrada. Alguns han tingut clar des de ben petits què volien fer, mentre que a altres la vida els ha portat a la seva professió. Els comensals són l'actriu Clara Segura, el director teatral i presentador Àngel Llàcer, el periodista Jordi Basté i la fotoreportera Joana Biarnés.
Altres
Durada: 60'
23.40
El retrovisor
Què fem per dinar?
Fa 30 anys els plats dels nens contenien fetge de porc o cervells de xai en lloc d'hamburgueses. Però un bon dia al supermercat van aparèixer els brous de bric, i amb una trucada telefònica es podia encarregar pizza a domicili.
Altres
Durada: 25'
00.05
Tria 33
Jaume Figueres va fins a Lleida per conèixer la Mostra de Cinema Llatinoamericà amb l'actriu Nausicaa Bonnín, a qui es podrà veure a La llum d'Elna. A més, es fa un reportatge sobre la pel·lícula Ghost in the shell, basada en un clàssic de l'anime de Mamoru Oshii.
Altres
Durada: 35'
00.40
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
El Faro, cruïlla de camins
Lluita de pesos pesants a Los Samanes: la Carmen i la Rosa pretenen fer una demostració de força per mantenir l'hegemonia. Per aquest motiu, posen l'Iván entre l'espasa i la paret fent que hagi de triar entre l'una i l'altra. D'altra banda, la floristeria és escenari d'una trobada furtiva entre el Mario i l'Ana.
Sèries
Durada: 50'
03.05
Ritmes a l'aula
Dácil. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.35
Cava de blues
Víctor Bocanegra. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.20
Fusió i swing a l'estudi
Albert Bello & Oriol Saña Swing Experiment. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 50'
05.10
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'