Franja TV3

Dimarts, 25 abril de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Josep Lluís Trapero, major dels Mossos d'Esquadra. Després, el programa aborda la problemàtica de l'assetjament escolar parlant amb l'escriptora Lolita Bosch i amb Agnès Marquès. Així mateix, es parla de les molèsties que tenen els veïns que tenen un gimnàs 24 hores a l'edifici on viuen. I per acabar, s'entrevista la psicòloga Sílvia Congost, que acaba de publicar el llibre Si duele, no es amor, que parla sobre les relacions tòxiques en l'àmbit de la parella.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Rafel Bagot visita una granja de Vidreres i mostra el dia a dia dels seus treballadors i animals.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Mazamorra
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.55
La Riera
La Lídia està decidida a recuperar el seu rol social, un cop el seu malson ha acabat. Per la seva banda, el Sebastià vol jubilar-se i ven l'empresa. La mare d'un company del Jan, mentrestant, diu a l'Imma que el seu fill i altres nois assetgen el seu fill Manu.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Nashville
Canviaràs (o me n'aniré)
La Rayna vol un so nou per a la seva música, així que es llança a la recerca d'un productor musical que l'ajudi. Mentrestant, la Juliette intenta rentar la seva imatge acudint a una cita amb un jugador de la NFL. Paral·lelament, l'Avery es planteja una oferta sucosa.
Sèries
Durada: 40'
17.15
Divendres
Avui s'entrevista l'investigador català Manel Esteller, un dels referents mundials en el camp de l'epigenètica. Després es presenta la nova temporada d'El foraster, que comença dimecres. A més, el programa parla amb els presentadors de la Grossa de Sant Jordi, que se celebra aquest dijous, per saber l'última hora i les novetats de la gala. Aquesta setmana, a En clau de Pardo, es parla de les èpoques musicals. I en la seva visita a Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages, es visita el Pont Vell.
Altres
Durada: 180'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
La ciutat dels turistes
Treball que qüestiona si s'ha de limitar l'activitat turística a Barcelona. El documental se submergeix en una de les qüestions més controvertides d'avui dia per a la majoria de capitals europees, analitza la relació de Barcelona amb el turisme i n'extreu conclusions locals i també globals.
Documentals
Durada: 75'
23.10
La gent normal
Assetjament a l'escola
Avui es parla de com tractar els casos d'assetjament escolar. L'augment de casos de bullying ha fet necessària la creació de protocols. L'escriptora Lolita Bosch i el fundador de Change.org, Francisco Polo, van ser víctimes de bullying i expliquen com això els va marcar profundament. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 45'
23.55
La gent normal
Drogues, es controlen?
En aquesta edició del programa, testimonis excepcionals comparteixen la seva experiència amb les drogues.
Altres
Durada: 35'
00.30
Món 324
100 dies amb Trump a la Casa Blanca
Avui el programa analitza els 100 primers dies de Donald Trump com a president dels Estats Units d'Amèrica.
Altres
Durada: 35'
01.05
Tria 33
Els pròxims concerts i conversa amb els Amics de les Arts
Jofre Font fa una selecció de concerts que tindran lloc properament. Comença per dues visites internacionals que passen per la sala Razzmatazz, la de The Jesus & Mary Chain i la dels nord-americans Future Islands. També se centra en el Festival de Jazz de Vic. A continuació s'entrevista els músics del grup Els amics de les arts.
Altres
Durada: 20'
01.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 60'
02.25
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 65'
03.30
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.30
Jazz a l'estudi
Benavent/Bonell. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 90'