Franja TV3

Dimarts, 27 juny de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Josep Miquel Abad, exconseller delegat del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. A continuació, visita el plató Pilar Abel, que afirma que és filla de Salvador Dalí. Així mateix, es parla sobre la llei que permetrà els clubs de cànnabis.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Marc Pérez comença avui un cicle d'entrevistes a músics, artistes, escriptors i presentadors, que, a banda de parlar de les seves novetats culturals, donen a conèixer la relació que tenen amb la natura. Els primers a ser entrevistats són el grup de música Els Amics de les Arts, un dels grups destacats del Canet Rock.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Amanida de cogombre
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 5'
15.50
Nashville
Tornaré a casa amb tu
La Rayna deixa que un periodista cobreixi la seva gira durant tota la setmana per a la portada d'una revista. Mentrestant, la Juliette tem afrontar el seu embaràs sola i el Will i la Layla es preparen per a l'estrena del seu reality show.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Unitat d'investigació
Mar al cor
La jove cuinera Sophie Granjon celebra l'entrada del seu restaurant a l'exclusiu club dels establiments reconeguts per la prestigiosa guia Dumond. Poc després que hagin marxat els convidats, el seu soci la troba a la cambra freda estesa a terra, amb una ganivetada mortal a l'esquena.
Sèries
Durada: 55'
17.35
Divendres
El programa repassa els ecosistemes del territori català. A En clau de Pardo, s'analitza què necessita una cançó per convertir-se en un hit de l'estiu. A més, es parla del Seat 600, el primer automòbil realment democràtic fabricat a l'estat espanyol que es va convertir en una icona. Per acabar, s'analitzen els fets més destacats de l'actualitat política, cultural i social de la jornada.
Altres
Durada: 205'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Sense ficció
Inclou Cíborgs entre nosaltres
Documentals
Durada: 65'
23.05
La gent normal
Caure en l'alcoholisme
L'addicció a l'alcohol comporta culpabilitat, baixa autoestima, mentides, autodestrucció i rebuig social. L'estigma i el tabú que envolten l'alcoholisme s'intensifiquen quan l'addicta és una dona. En aquest capítol dues dones expliquen la seva dura experiència amb l'alcohol.
Altres
Durada: 50'
23.55
Valor afegit
Turisme: fílies i fòbies
El programa escolta les veus a favor i en contra del turisme en l'era del low-cost. Mil milions de persones es mouen cada any com a turistes amunt i avall del planeta. A Barcelona i Catalunya no es paren de batre rècords a l'alça, però el negoci sembla que està al punt del col·lapse.
Altres
Durada: 40'
00.35
Tria 33
Aquesta setmana arriba una nova edició del Festival Vida de Vilanova i Geltrú i Jofre Font recorre la capital del Garraf a la vegada que analitza el cartell d'una cita que, en temps rècord, ha aconseguit portar grups com The Flaming Lips, Fleet Foxes o Phoenix.
Altres
Durada: 10'
00.45
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 60'
01.45
El Faro, cruïlla de camins
L'aparició de la Carmen al Faro i el fet que obligui la família Peña a continuar amb la bugaderia si no paguen la indemnització fan que el Ricardo quedi com un mentider i s'allunyi cada vegada més de l'Eva. El Víctor, per la seva banda, rep la visita de la Feng.
Sèries
Durada: 50'
02.35
Ritmes a l'estudi
Phat Fred. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
The Suitcase Brothers. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Jaume Gispert Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 80'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'