Franja TV3

Dilluns, 14 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
El programa entrevista Albano Dante Fachin, secretari general de Podem, qüestionat per la direcció de la cúpula estatal. El magazín també explica els orígens de les pluges d'estels a mitjans d'agost amb Marc Boada, i viatja a l'espai amb els protagonistes dels primers viatges per a turistes que s'hi estan preparant.
Altres
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Menús per quatre duros
En la seva versió estiuenca, el programa culinari del migdia proposa plats de temporada que s'adapten a qualsevol imprevist. Les cuines passen a l'exterior i el programa es retransmet des de la terrassa de La Daurada Beach Club, de Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Maverick
Bret Maverick és un jugador atractiu, estafador i entabanador que necessita 3.000 dòlars per poder participar en una gran partida de pòquer que s'organitza en un vaixell fluvial de Louisiana. Entre els jugadors hi ha la dolça Annabelle Bransford i el salvatge Angel. Tot es complica quan apareix Zane Cooper.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Unitat d'investigació
Sexy a matar
Emissió dels capítols Efecte copycat i Sexy a matar.
Sèries
Durada: 135'
20.05
Afers exteriors
Escòcia
Miquel Calçada gaudeix de les llegendes mentre intenta pescar el monstre del llac Ness i va allà on es va decidir el futur del país. També descobreix que d'Escòcia n'han sortit moltes coses interessants, ja que és en aquest país on van néixer alguns dels millors científics, economistes, filòsofs i escriptors de la humanitat.
Documentals
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
The Last Kingdom
Després de fugir del captiveri com a ostatge de Guthrum, l'Uhtred mira de localitzar la seva dona i el seu fill acabat de néixer. Però mentre intenta trobar-los es veu implicat en la batalla de Cynuit contra el comte Ubba.
Sèries
Durada: 70'
23.05
Pel·lícula: Get Carter: assassí implacable
Després de molts anys separat de la seva família, Jack Carter torna a casa amb motiu de la mort del seu germà en un accident. Per al Carter, aquest retrobament pot suposar una segona oportunitat per rescabalar-se dels errors comesos durant el passat.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.50
Teresina, S.A.
Dues habitacions per llogar
Emissió dels capítols De nou, festa major i Dues habitacions per llogar.
Sèries
Durada: 62'
01.52
El Faro, cruïlla de camins
El Ricardo no vol renunciar a la pàtria potestat. L'Eva, per la seva banda, està preocupada pels números de la bugaderia i arriba a la conclusió que cal acomiadar algú. La Patri posa espai entre ella i el Víctor amb la condició que quan neixi la nena estigui al seu costat.
Sèries
Durada: 48'
02.40
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.10
Cava de blues
Cece Giannotti & Aupa Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.55
Fusió i swing a l'estudi
Pere Soto Gypsy Project. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.40
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'