Franja TV3

Dimarts, 15 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Pel·lícula: Karate Kid II
El Daniel acompanya el Miyagi a Okinawa. Per al jove aquest és un viatge a un món nou i exòtic, i per al Miyagi és l'oportunitat de veure el seu pare per última vegada. No obstant això, el retorn del Miyagi també revifa la seva vella enemistat amb el Sato.
Pel·lícules
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Estómac regirat
En la seva versió estiuenca, el programa culinari del migdia proposa plats de temporada que s'adapten a qualsevol imprevist. Les cuines passen a l'exterior i el programa es retransmet des de la terrassa de La Daurada Beach Club, de Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Tauró
En una platja apareix un tauró temible i voraç que escampa el terror. El guardacostes té la responsabilitat d'eliminar el perillós animal.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.55
Trofeu Costa Brava
Últim partit de la pretemporada de l'equip gironí, que s'estrena el proper cap de setmana a Primera Divisió. S'enfronta a l'equip de Pep Guardiola, club que els ha cedit cuatre jugadors aquesta temporada i amb el qual mantenen una relació molt bona. Comentaristes: Jordi Sunyer, Gerard Autet i Cristina Busquets. Des de l'Estadi Municipal de Montilivi.
Esports
Durada: 125'
20.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
20.25
Zona Champions
Anàlisi de la jornada de Champions League.
Esports
Durada: 12'
20.37
UEFA Champions League
Play-off: partit d'anada. L'històric Liverpool que entrena Jürgen Klopp busca en aquest primer assalt del play-off aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada. Al davant té l'escaire alemany que dirigeix Julian Nagelsmann. Comentaristes: Bernat Soler, Xavi Torres i Ricard Torquemada. Des del Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim.
Esports
Durada: 128'
22.45
Sense ficció: Sexe, maraques i chihuahues
Xavier Cugat és l'únic espanyol amb quatre estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. El documental rendeix tribut a l'auge de la ràdio i de les grans orquestres, reviu extractes de pel·lícules rodades pels grans estudis i explica una història plena de romanços, mafiosos, cotxes luxosos i decorats de palmeres. Un viatge de Cuba a Barcelona, passant per la meca del cinema i el naixement de Las Vegas al so de les maraques.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.20
Gran reserva
Xou: Una altra cosa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 120'
02.20
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
02.50
Cava de blues
13th Magic Skull. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.35
Fusió i swing a l'estudi
Òscar Font & The Swingones. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.20
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 30'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'