Franja TV3

Dijous, 21 setembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa segueix pendent dels resultats de la macrooperació policial contra els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre, amb l'opinió dels protagonistes. L'espai entrevista Oriol Junqueras, vicepresident del Govern i conseller d'Economia; Jordi Turull, conseller de la Presidència i portaveu del Govern; Enric Millo, delegat del Govern espanyol a Catalunya, i Meritxell Batet, secretària general adjunta del Grup Socialista al Congrés.
Altres
Durada: 355'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs a la piula
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
La Sílvia vol recuperar la seva amistat amb la Gemma, però totes dues saben que han evolucionat d'una manera molt diferent en aquest temps. L'Eva, per la seva banda, convida l'Andreu a dinar a casa seva per posar-se al dia. I mentrestant, l'Armando desconfia del Miquel i del projecte de la consultoria.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Carles Puigdemont i Oriol Junqueras intenten passar desapercebuts entre els escorcolls de la Guàrdia Civil en una empresa de missatgeria. Així mateix, el nombre musical d'aquesta setmana el protagonitzen Cristóbal Montoro i Oriol Junqueras, que fan una versió d'un tema de La Trinca sobre la intervenció dels comptes de la Generalitat per part del Govern espanyol. Finalment, Ada Colau rep la visita de tres Reis Mags poc convencionals.
Altres
Durada: 40'
22.35
Estàs igual!
Els herois d'Almacelles
El 1976, els equips infantil i cadet de voleibol d'Almacelles, Lleida, van ser campions d'Espanya en la seva categoria i van ser rebuts al poble com a herois. Després de 40 anys, poca gent es recorda d'aquell moment i, per això, dos dels jugadors protagonistes volen repetir una foto que els van fer en aquell dia històric.
Altres
Durada: 55'
23.30
Cites
Després d'haver-se divorciat del seu marit, l'Àngels té una cita per Internet amb el Josep, un home d'allò més avorrit de qui no sap com desfer-se. Contra tot pronòstic, amb qui acaba connectant és amb el Dani, un noi que podria ser el seu fill. Paral·lelament, la Gina es retroba amb el Marc, a qui no veu des de l'incident del cop de puny.
Sèries
Durada: 55'
00.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Cultura: Miguel Gila
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.30
Ritmes a l'aula
Elio. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.00
Cava de blues
Dani Baraldes & The XX Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.45
Fusió i swing a l'estudi
Ivó Oller Quintet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.30
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 26'
05.56
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 4'