Franja TV3

Dijous, 18 gener de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans a Catalunya, l'endemà de la constitució del Parlament. La tertúlia la integren Marcos Pardeiro, Ferran Espada, Esther Vera i Gemma Ubasart. S'hi incorporen la periodista Pilar Urbano, autora del llibre La pieza 25. Operación Salvar a la Infanta, i Joaquín Urías, exlletrat del Tribunal Constitucional i professor de Dret Constitucional. A més, l'espai segueix atentament la compareixença de Juan Ignacio Zoido al Senat per explicar les actuacions del Ministeri de l'Interior per l'1-O.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crestes de formatge i ceps
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
La Marta vol ajudar la Pilar
La Marta no vol acceptar la rendició de la Pilar, però ella no vol passar-se el temps que li queda entrant i sortint d'hospitals. Per la seva banda, la Sílvia rep una doble pressió. El Jordi menysprea el seu negoci, i l'Eva, que necessita diners, l'esperona perquè el tiri endavant. El Miquel, mentrestant, ha aconseguit fer reaccionar el Marc, però hi ha una víctima col·lateral.
Sèries
Durada: 35'
16.25
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 230'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
La sentència del cas Palau ha estat un cop fort per a Fèlix Millet, que intenta driblar la condemna amb un matrimoni de conveniència. A més, el govern espanyol diu, a través d'un èxit dels Village People, si Carles Puigdemont pot ser president de Catalunya. I enmig de la incertesa Catalunya rep una invasió alienígena. Mentrestant, a la seu del PDeCAT, s'indignen perquè se'ls vinculi amb el cas Palau. Paral·lelament, Xavier García Albiol es posa a pidolar diputats amb una tuna.
Altres
Durada: 40'
22.35
Cases d'algú
Nova York-Noruega
En aquest capítol es viatja a Nova York per conèixer la dona amb el somriure més gran del món. Es diu Riefqah, treballa a l'ONU i va néixer a Sud-àfrica. Joan Maria Pou recorre amb ella els carrers de Manhattan i descobreix alguns secrets de l'organització. A continuació, el presentador viatja a Fredrikstad, Noruega, per dormir a casa de la Kamilla i l'Andreas, dos esportistes professionals.
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
Retorns, violència quotidiana i llibertat d'expressió
Els retorns a casa anhelats o forçats, les violències quotidianes que provoquen ferides profundes, les conseqüències de la llibertat d'expressió i la llibertat de creació, i l'actriu Llum Barrera són els protagonistes d'aquest capítol marcià.
Altres
Durada: 40'
00.20
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Gran reserva
Xou: Persones humanes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
03.00
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'