Franja TV3

Dimecres, 25 abril de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT, quan falten quatre setmanes per a la data límit per investir president de la Generalitat o anar a un nou escenari electoral. A la tertúlia intervenen Antonio Baños, Joan B. Culla, Neus Tomàs i Ricard Fernández Deu, amb la incorporació del politòleg Oriol Bartomeus, autor del llibre El terratrèmol silenciós. També es planteja la qüestió de si els locals comercials tancats arran de la crisi econòmica poden tenir una segona vida com a habitatge, amb la presència de Joan Carles Calbet, president de Retail.cat, i Joana Amat, vicepresidenta d'Amat Immobiliaris, i la incorporació de Janet Sanz, tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona. A més, la periodista Mayka Navarro analitza l'actualitat de la crònica de successos.
Altres
Durada: 210'
11.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Patates a la riojana
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Jordi està molt enrabiat per la visita de la Sílvia al Litus i diu a la seva dona que es vol separar. Tots dos busquen complicitats més enllà de la parella. Paral·lelament, l'Eva creu que pot evitar que les facin fora del pis si fa xantatge emocional a la González, la propietària. Davant de la irresponsabilitat de la seva mare, la Júlia demana ajuda a la Joana. A més, la Cati aconsegueix portar el Marc al seu sopar amb l'Albert. Aquesta no és l'única derrota del Quim, que avui rep un altre disgust.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef, s'enfronta a les seves pròpies pífies al Pressing APM?. A més, en un altre capítol d'Els catalans fan coses, el Peyu descobreix un badaloní expert en el número pi. D'altra banda, Jordi Asturgó surt Al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi. També es balla amb l'Sputnik i es mostren tots els detalls de la final de la Copa del Rei, una escena inèdita de Benvinguts a la família i noves aventures del CDR de Rivendell. Finalment, es descobreix per què van fer fora Quique Sánchez Flores de l'Espanyol.
Altres
Durada: 40'
22.35
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina de cullera a la Vall de Camprodon
El programa visita la vall de Camprodon per trobar el millor restaurant de cuina de cullera de la zona. Per fer-ho, Marc Ribas va al restaurant Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt; el Can Jordi, un petit negoci en un poble encara més petit, Espinavell; el Panoràmix, de la cuinera russa Nadia Milostivenko, i Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon.
Altres
Durada: 75'
23.50
Joc de cartes
Cuina d'alta muntanya a la Vall de Boí
El concurs s'enfila fins l'Alta Ribagorça per trobar el millor restaurant d'alta muntanya de la Vall de Boí. Marc Ribas coneix el Sergi, propietari d'El Bouquet; l'Encarna, de l'Hostal Aude; la Marta, de l'Era de Barruera, i Elena Mir, de la Casa Higinio.
Altres
Durada: 80'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.40
Gran reserva
L'illa del tresor: Carles Santos, Juan José Millás
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
03.35
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.35
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 25'