Franja TV3

Dissabte, 16 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Acció política
S'aborden els principals passos del Govern, que, entre altres coses, ha anunciat la restitució de les delegacions de la Generalitat a l'exterior i el Diplocat. Al programa, a més, s'entrevista la portaveu del grup parlamentari del PSC-Units per Avancar, Eva Granados.
Altres
Durada: 25'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 200'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Assassinats a l'alta societat
Un matrimoni pertanyent a la classe alta australiana desapareix una nit sense deixar rastre. Els quatre fills, la premsa i la policia estan desconcertats i sense pistes sobre què és el que ha pogut passar.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Raptada
La Melanie, la dona del director d'una presó estatal, és segrestada pel Jack, un jove que compleix condemna per un crim que no va cometre. Darrere del segrest s'amaga un tèrbol pla del marit per desfer-se de la dona.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.55
Tarda de cine: Dolç setembre
La Rebecca no creu en les relacions de parella. El dia que el seu millor amic, el Johannn, es casa i la desterra a la taula dels solters, tenen una discussió i ella se'n va en ple convit. Durant aquesta nit coneix el Bruno, un home cínic i solter de la seva edat que tampoc creu en les relacions de parella. Entre tots dos neix una amistat profunda però perillosa que els obliga a replantejar-se els seus principis.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.30
Ja t'ho faràs
Avui el Rafel es planteja què fer amb els discos antics de vinil, la majoria ratllats, que tothom té per casa. Per començar, converteix un d'aquests discos en l'esfera d'un rellotge. Però té moltes més idees: bols per a crispetes, llums de sostre, porta-rotllos de paper de vàter, etc. La segona peça que fa, però, és un llapis gegant per guardar ben endreçats els llapis i bolis de l'habitació dels nens, i ho fa a partir d'una barra de fusta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Amb motiu dels vuit mesos de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, Laura Rosel conversa amb les seves parelles, Txell Bonet i Susanna Barreda. El programa també entrevista l'advocat i activista August Gil Matamala i emet una conversa amb el rector de la parròquia de San Carlos de Borromeo de Vallecas, Javier Baeza. Baeza és activista i un dels promotors del referèndum monarquia-república que es farà a Vallecas. L'espai, a més, està pendent de l'arribada del vaixell Aquarius a València, amb la presència de Toni Borrell, portaveu de la plataforma Stop Mare Mortum, i Estel·la Pareja, directora de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Rosa Sánchez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Jordi Rossy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'