Franja TV3

Dissabte, 21 juliol de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
S'analitza la desconvocatòria del ple del Parlament, fruit del desacord sobre com aplicar la suspensió dels diputats que estan a la presó ordenada pel jutge Llarena. El debat sobre la proposta dels lletrats de substituir temporalment aquests diputats ha provocat fortes discrepàncies entre JxCat i ERC, que tracten de reconduir la situació.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
13.00
Aire lliure
Pedraforca, amb Joel Joan i Kilian Jornet
Joel Joan i Kilian Jornet són els dos primers convidats de Núria Picas. Amb l'actor, es puja fins al cim del Pedraforca i després es viu la Patum de Berga. Amb Kilian Jornet, es practica l'slackline.
Altres
Durada: 55'
13.55
Zona zàping
El programa fa un repàs dels millors moments de la selecció francesa, nova campiona del món, i es descobreix la versió que Will Smith va fer just abans del partit entre França i Croàcia. El Neymar challenge s'ha convertit en una nova moda gràcies als espectadors del programa. A més, es poden veure les primeres imatges de Cristiano Ronaldo com a nou jugador de la Juventus.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els morts del llac Constança. Un se
Troben el Garching, el guardaboscos, moribund a casa seva. Al seu costat hi ha el braç d'una altra persona, pel que sembla arrencat violentament. El Garching està infectat de ràbia, aparentment causada per mossegades del seu propi gos. Una brigada policial austroalemanya investiga el que ha passat i busca l'animal, que es troba en parador desconegut.
Pel·lícules
Durada: 97'
17.17
Tarda de cine: El cas Heineken
Narra la història del segrest que va commocionar la societat europea de principis dels 80. El 1983, el magnat de la cervesa Alfred Henry Heineken va ser segrestat, juntament amb el seu xofer, per una banda que va exigir 50 milions de dòlars per la seva llibertat.
Pel·lícules
Durada: 93'
18.50
Tarda de cine: El llop roig
Un periodista obsessionat amb un atemptat ocorregut 40 anys enrere en una base aèria sueca és atropellat mortalment a la ciutat nòrdica de Lulea. Annika Bengtzon es desplaça fins a la zona per cobrir la notícia i a mesura que va descobrint les indagacions del reporter, es van produint nous assassinats. Tot sembla indicar que el líder d'un antic grup terrorista d'ideologia comunista està solucionant algun compte pendent del passat.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.25
Ja t'ho faràs
Especial estiu 2018
El Rafel ha d'improvisar i construir una habitació de convidats a casa. Amb un munt de caixes de fusta crea una prestatgeria que, al seu torn, serveix de separador d'espais.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
El programa comença analitzant la situació judicial dels polítics exiliats amb Joaquín Jiménez, magistrat emèrit del Tribunal Suprem, que exercia a la mateixa sala que Pablo Llarena. També s'emet una entrevista exclusiva amb Lluís Llach, que trenca el seu silenci televisiu. Llach no havia concedit cap entrevista a cap televisió des de les eleccions del 21 de desembre. Durant l'espai s'analitza, així mateix, quina és la situació a Líbia amb una de les poques periodistes catalanes que ha trepitjat aquest país, Cristina Solias.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Jaume Llombart Sextet. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Cece Giannotti & Aupa Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Pere Soto Gypsy Project. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'