Franja TV3

Diumenge, 22 juliol de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Fundació Pere Tarrés
El programa entrevista Josep Oriol Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés. La conversa s'ha gravat a la casa de colònies de Sant Marçal, a l'Alt Penedès.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
13.10
Polònia
This is Musicals
Ramon Gener porta un recull de les millors peces musicals de la temporada. La temporada va començar presentant Trapero amb una coreografia i la veu de Pilar Rahola. I Mariano Rajoy va ser un altre dels personatges clau, igual que Hisenda.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Es descobreix un concursant molt simpàtic que no es cansa d'explicar acudits. A més, es presenta un senyor que s'ha reencarnat, Antonio Resines es fa el modern, un convidat molt especial apareix a Merlí i es fa un homenatge a Al cotxe.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Més enllà de la vida
Narra paral·lelament la història de tres personatges que han tingut algun tipus de contacte amb la mort: una periodista francesa que va estar a punt de morir durant el tsunami que va afectar l'Àsia el Nadal del 2004; un nen anglès que perd el seu germà en un terrible accident, i un nord-americà que té el do de comunicar-se amb els morts.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Tarda de cine: Sherlock Holmes
El Holmes i el seu amic incondicional, el Watson, s'enfronten a un nou desafiament. L'investigador lliura una gran batalla per derrotar Lord Blackwood i avortar el seu pla de destruir el país.
Pel·lícules
Durada: 130'
20.00
La diada de les Santes de Mataró
Ampli resum de la festa de les Santes de Mataró. Aquesta jornada és una de les grans cites del calendari casteller, amb actuacions de les colles dels Capgrossos de Mataró, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i es poden veure castells de gamma extra. A la plaça de Santa Anna de Mataró, Anna Vallhonesta copsa l'ambient i les opinions dels protagonistes.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Ni oblit ni perdó
Treball que recull els moments en què un dels guardes del Camp de Celebici, condemnat per tortures, crims de guerra i crims contra la humanitat, es retroba amb alguns dels expresos als quals va torturar. El guarda els mostra el seu penediment i els demana perdó.
Altres
Durada: 50'
22.55
Aire lliure
Montsec, amb Antonio Orozco
Antonio Orozco és el protagonista del segon lliurament del programa. El cantant es mou en caiac per un lloc idíl·lic, el congost de Monrrebey, que separa les dues parets del Montsec. Precisament en una d'aquestes parets, hi passa la nit Núria Picas, penjada a més de 100 metres d'altura al costat de l'escaladora Sílvia Vidal.
Altres
Durada: 55'
23.50
L'ofici de viure
Aprendre a meditar
El programa dona eines pràctiques per començar a meditar. Els especialistes que entrevista Gaspar Hernàndez desmunten alguns dels tòpics que hi ha al voltant de la meditació. Comença conversant amb Swami Satyananda Saravasti, mestre hinduista, i continua visitant l'escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona, en què des de fa 28 anys els alumes hi practiquen interiorització. D'altra banda, la monja zen Berta Meneses i el filòsof Vicente Merlo expliquen, pas a pas, com s'ha de meditar.
Altres
Durada: 35'
00.25
Gran reserva
Xou: Albert Boadella
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
03.00
Ritmes a l'aula
Kibo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
The Big Jamboree. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 48'
04.18
Fusió i swing a l'estudi
Casares New Orleans Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.03
Jazz a l'estudi
Pagès/Gadel/4. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 57'