Franja TV3

Divendres, 14 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Quan falten quatre dies per a l'inici del judici del procés, el programa entrevista quatre advocats dels líders independentistes empresonats: Andreu Van den Eyne, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva; Jordi Pina, lletrat dels exconxellers Jordi Turull i Josep Rull i de l'expresident de l'ANC Jordi Sànchez; Marina Roig, que representa el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i Olga Arderiu, advocada de l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Després l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explica què hi ha al darrere del tour per Pamplona per visitar els llocs relacionats amb la Manada. A més, una oncòloga explica, de cara a La Marató de diumenge, en quins camps de la lluita contra el càncer fa més falta la investigació.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Flam de torró
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Clàudia intenta escriure una carta al seu fill amb l'ajuda del Vicenç, però no se'n surten i decideix anar a Madrid a trobar-lo en persona. Però no queda clar si està preparada. Paral·lelament, la Pili s'ha de fer unes proves per confirmar que no se li ha reproduït un càncer del qual es va recuperar. Aleshores torna a coincidir amb el Bernat i coneix la Sara. El Bernat continua molt enfonsat. L'Ivan, mentrestant, aconsegueix una entrevista de feina per a l'Anna. Ella hi va, però el Pere li fa una proposició bastant esbojarrada. A més, el Marc està massa pressionat i no aconsegueix fer temps decents a la piscina. Acaba petant de mala manera.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
La nit de Santa Llúcia
Emissió, des de la Fira de Sabadell, de la 68a edició de la Festa de les Lletres Catalanes, la Nit de Santa Llúcia. És la nit més important de la literatura catalana, que organitza Òmnium Cultural. La periodista sabadellenca Marta Cáceres és l'encarregada de conduir aquesta gala que, aquest any, vol retre homenatge als autors literaris de Sabadell, així com també a la història industrial de la ciutat, que es coneixia com la Manchester catalana.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
Aquesta entrega tracta el cas Dembélé amb l'humor que caracteritza l'espai. Els retards del francès als entrenaments han provocat un munt de comentaris i bromes a les televisions i a les xarxes socials. A banda de Dembélé, el programa mostra la bogeria desmesurada dels seguidors del River Plate, l'entrenador que suplica de genolls a l'àrbitre i la nena que va emocionar els Estats Units quan va cantar l'himne del país abans d'un partit. També s'emet una versió especial dedicada a dos presentadors de TV3. I el concurs No te la fotis premia el vídeo domèstic més divertit dels espectadors.
Altres
Durada: 40'
22.40
La gran pel·lícula: Ja t'enyoro
La història de dues dones que viuen a Londres i com canvia la seva relació d'amistat després que una d'elles quedi embarassada i l'altra es posi malalta.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.45
Pel·lícula: El llibre d'Eli
En un futur no gaire llunyà, uns 30 anys després de la guerra final, un home solitari camina per ciutats desolades i autovies destrossades. Tot al seu voltant denota la catàstrofe de la destrucció total. Les carreteres estan en mans de malfactors que matarien per un parell de sabates o una mica d'aigua.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.30
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Maria del Mar Bonet
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.55
Ritmes a l'estudi
Shark. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
David Philips. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Xavi Maureta. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'