Franja TV3

Dissabte, 15 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
S'entrevista el portaveu adjunt del PSC-Units per Avancar, Ferran Pedret, amb qui es conversa sobre les relacions entre el govern de Quim Torra i el govern espanyol, l'amenaça del 155 i la reunió del consell de ministres del 21D. A més, l'espai ha pogut visitar i entrevistar Jordi Turull, en presó preventiva des de fa mesos a l'espera del judici sobre l'1 d'octubre. En vaga de fam per denunciar la inacció del Constitucional amb els seus recursos, Turull demana mobilitzacions pacífiques, amb la cara destapada i sense violència.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
12.55
Natura sàvia
Serps
El Peyu és un professional de primera, això ningú ho posa en dubte. Desgraciadament, el capítol sobre les serps li ve una mica gran. Per sort, Jaume Sañé li treu les castanyes del foc.
Altres
Durada: 50'
13.45
Zona zàping
Aquesta entrega tracta el cas Dembélé amb l'humor que caracteritza l'espai. Els retards del francès als entrenaments han provocat un munt de comentaris i bromes a les televisions i a les xarxes socials. A banda de Dembélé, el programa mostra la bogeria desmesurada dels seguidors del River Plate, l'entrenador que suplica de genolls a l'àrbitre i la nena que va emocionar els Estats Units quan va cantar l'himne del país abans d'un partit. També s'emet una versió especial dedicada a dos presentadors de TV3. I el concurs No te la fotis premia el vídeo domèstic més divertit dels espectadors.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La mort a l'ànima
Marc Lagnier, un pare de família de Valmont, truca a la policia i s'acusa d'haver mort d'un tret l'Alex, el seu fill adolescent. El fet causa un gran escàndol a la localitat, perquè es tracta d'una família benestant i molt coneguda. Tristan Delmas, un jove advocat ambiciós, està decidit a ocupar-se de la defensa del Lagnier perquè tothom considera el fet com a inexplicable i hi ha coincidència a afirmar que la relació entre pare i fill era immillorable. El jove advocat vol esbrinar què va passar realment, i encara amb més motiu quan entra en escena la germana del noi mort, que havia estat un antic amor del Tristan.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Mr. Holmes
1947. Un Sherlock Holmes jubilat porta una vida tranquil·la tenint cura de les seves plantes i abelles. Té una ment brillant, però la seva època daurada d'investigador ja ha acabat. El Roger, el fill de 14 anys de la senyora que es fa càrrec de la casa, veu el Holmes com un pare. Tots dos reobren un cas que segueix sense resoldre i les seves indagacions els porten a obtenir respostes a qüestions referents tant al cas com a un antic amor del vell Sherlock. Gràcies a aquesta investigació, el Roger descobreix l'art de la deducció.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.20
Al cotxe
El Màgic Andreu i Manolo García, dos artistes que aquest any col·laboren a La Marató de TV3, són els convidats del programa d'avui.
Altres
Durada: 35'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Aquesta nit el programa parla de diversos temes, com les vagues de fam, el judici de l'1 d'octubre, la via eslovena, l'amenaça del 155, la crisi als Mossos d'Esquadra, el Consell de Ministres i els CDR. A més, Laura Rosel entrevista Benet Salellas, membre de la defensa de Jordi Cuixart i autor del llibre Jo acuso. La defensa en judicis polítics.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Triphassic. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Miguel Talavera Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'