Franja TV3

Dijous, 20 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista avui el director d'Escola Nova 21, Eduard Vallory, després de l'anunci de la Generalitat que assumeix el projecte per estendre la innovació pedagògica a tots els centres. També s'està pendent de totes les novetats al voltant de la trobada entre Torra i Sánchez a la tarda i el Consell de Ministres de divendres, i s'entrevista el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, que acaba de ser nomenat també vicepresident de la CEOE. I a l'espai de ciència, s'analitza la utilitat i les conseqüències d'encarregar un estudi d'ADN personal.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Neules i torró de rovell
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Júlia no fa cas de la seva mare i se'n va a una festa de l'institut. Llavors l'Eva, que s'ha quedat sola, veu com el Valentí li entra a casa. Té una actitud molt violenta i li pot fer mal en qualsevol moment. Mentrestant, tots els amics són a casa de l'Andreu, celebrant l'amic invisible. El Valentí els envia un missatge, fent-se passar per l'Eva, en què diu que no hi pot anar. Per la seva banda, la Clàudia ha quedat, per fi, amb el seu fill, el Joan. Avui se sap com ha anat la trobada.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
El Govern espanyol es reuneix per preparar la reunió de ministres de divendres. Estan convençuts que trampejar la situació serà un joc de nens i per això han preparat el Twister governamental. A qui no li sembla tan fàcil és al periodista Antonio Farreras. Enviat especial de La Sexta a Barcelona viu els esdeveniments del 21D com si fos en una guerra. Paral·lelament, comença el sorteig del judici de l'1 d'octubre i arriba el veredicte de si es juga al Superior de Catalunya o al Suprem de Madrid. Susana Griso, per la seva banda, torna a entrevistar una de les víctimes silenciades que ha viscut, en primera persona, els atacs dels CDR: un peatge.
Altres
Durada: 40'
22.40
La nit dels Òscars
Òscar Andreu i Òscar Dalmau responen als espectadors tots els seus dubtes i preguntes sobre el món que els envolta, des del seu punt de vista tan peculiar i característic. Però els Òscars no estan sols, sinó que un equip de col·laboradors i col·laboradores donen resposta a tot tipus de preguntes i comentaris que arriben a través de les xarxes i del públic que hi ha a plató.
Altres
Durada: 80'
00.00
Quan arribin els marcians
El Nadal, la Lluna i Disney
Les tradicions nadalenques, l'aniversari de l'arribada de l'home a la Lluna, l'imperi Disney i l'actor Lluís Homar són els protagonistes d'aquest capítol marcià. D'entrada Albert Riba, president de l'associació Ateus de Catalunya, i el teòleg i filòsof Francesc Torralba, que acaba de publicar Món volàtil, parlen de l'esperit nadalenc. Després el programa fa un homenatge a la Lluna, ara que està a punt de celebrar-se el 50è aniversari de l'arribada de l'home a aquest satèl·lit a bord de l'Apollo 11, i s'entrevista Ryan Gosling, protagonista de First man. També es parla de The Walt Disney Company amb diversos periodistes i experts en cinema. Finalment, s'entrevista l'actor Lluís Homar, que ara fa d'avi adoptiu a La neta del senyor Linh, que es pot veure al Teatre Lliure.
Altres
Durada: 45'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Gran reserva
Cultura: L'illa del tresor
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.45
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Tòfol Martínez. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Víctor de Diego. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'