Franja TV3

Diumenge, 24 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Kike Figaredo
El jesuïta Kike Figaredo és conegut com el bisbe de les cadires de rodes. Fa més de 30 anys que viu a Cambodja, on ha repartit milers de cadires entre els mutilats per les mines antipersones. En aquest país asiàtic ha posat en marxa projectes pastorals, educatius i socials per a infants i joves amb discapacitat.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Es descobreix avui el secret més ben guardat de Carles Puigdemont. Ha arribat el moment de confessar a Quim Torra que els seus deu mesos de govern han estat un artifici: El xou de Torra. A més, la declaració d'algun dels membres de la Guàrdia Civil ha deixat bocabadats els professionals del món del teatre, per la seva gran qualitat interpretativa. I després de la incorporació d'Elisenda Alamany a ERC, Ernest Maragall i Pere Aragonès li ensenyen que la feina al partit consisteix, bàsicament, a esperar la trucada diària d'Oriol Junqueras. Finalment, Enric Millo visita una empresa de treball temporal per trobar una feina que s'adapti al seu perfil.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana, el programa mostra la seva faceta més musical amb una selecció de les millors pífies que deixa retratada la cultura musical d'alguns.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: El miracle de la Caríntia
Els pares d'una nena de 4 anys la troben ofegada a l'estany de casa. La nena arriba a l'hospital sense pols i amb una hipotèrmia greu, però el metge de guàrdia no vol llençar la tovallola i persisteix en la seva obstinació de reviure-la. Queda una esperança remota a la qual tot l'equip mèdic s'agafa amb força.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: Els morts del llac Constança. Un se
Troben el Garching, el guardaboscos, moribund a casa seva. Al seu costat hi ha el braç d'una altra persona, pel que sembla arrencat violentament. El Garching està infectat de ràbia, aparentment causada per mossegades del seu propi gos. Una brigada policial austroalemanya investiga el que ha passat i busca l'animal, que es troba en parador desconegut.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Al cotxe
Els Pets, Gabino Diego
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 60'
20.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Quatre gats
Noam Chomsky, Laura Turull i Beta Forn
S'ofereix avui el cinquè i últim programa centrat en el judici del procés. Aquest format, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell, ha reflexionat, des d'una mirada externa i amb perspectiva, amb personalitats destacades que han tingut relació amb aquest judici. En aquesta ocasió, Ustrell viatja a Tucson, Arizona, per conversar amb el pensador i lingüista nord-americà Noam Chomsky.
Altres
Durada: 45'
22.45
No pot ser!
Pilot automàtic
En el programa d'avui, Jordi Basté explora en quin estat de desenvolupament es troba realment el vehicle autònom, tant l'individual com el col·lectiu, atès que des de fa anys s'estan efectuant grans esforços per part de les empreses automobilístiques tradicionals, i també per part de nous actors com Waymo i Tesla.
Altres
Durada: 60'
23.45
El celobert
Aquesta lletra no s'entén
Quan tens la melodia feta arriba el gran drama: omplir-la amb una lletra. Fer una melodia i fer una bona lletra són dues disciplines autònomes i, sovint, oposades. Potser per això abans, amb l'arribada de la música popular, hi havia un compositor i un lletrista que compenetraven els seus talents. Però amb l'arribada dels Beatles i de Dylan aquest costum va passar de moda. El compositor era el que s'encarregava de les dues coses.
Altres
Durada: 40'
00.25
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
00.55
Gran reserva
Sèries. Oh! Europa: Grècia i Itàlia
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'aula
Tazuff. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
JG Acoustic Gang. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Clara Luna. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Nu-Roots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'