Franja TV3

Dimarts, 18 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista la Mireia Vehí sobre el protocol d'actuació per a casos de violència masclista de la CUP. Lídia Heredia xerra després amb el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, impulsat per l'ANC i que estrena el càrrec amb els resultats de les votacions impugnats. I a continuació, es rep Jordi Pascual, el protagonista d'un vídeo en què el seu fill li buscava feina, que explica que ja n'ha trobat una i que preparen una plataforma per evitar l'edadisme, la discriminació per raó d'edat. Fa uns dies, el programa es feia ressò de la polèmica arran d'un estudi que denunciava dues cremes solars infantils per oferir una protecció inferior a la indicada. S'analitza el cas amb l'OCU, autora de l'estudi, i amb la directora del Servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Rom al forn
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu demana a l'Eva informació sobre l'Aimar amb la idea d'emparellar-lo amb la Pili, però l'Eva li diu que no ho faci, perquè no vol problemes. L'Andreu, que va a la seva, no li fa cas. Paral·lelament, una discussió pare-filla acaba quan l'Anna fa fora de casa el Jordi. Els amics han quedat, però ningú no vol acollir-lo a casa seva, ara que s'ha quedat penjat. Més tard, la Victòria ensenya a l'Eva unes fotos de la Júlia fent-se un petó amb un noi més gran. A l'Eva li entren totes les pors, i la Sílvia li aconsella que no esbronqui la seva filla i que intenti reconduir la situació amb mà esquerra. Però no serà fàcil. Mentrestant, a Adalisa, la Rita reconeix que no té ni idea de disseny i renuncia a fer la seva col·lecció. La Lina queda fatal davant del dissenyador nou, i després demana perdó al Quim.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou Operació Globus: El Jou té un somni que l'ha perseguit tota la vida: trobar el camió amb què va fer la volta al món amb els seus amics. Quaranta anys més tard, reprèn l'aventura per recuperar-lo, però aviat s'adona que, potser, el que buscava no és el que pensava.
Documentals
Durada: 65'
23.00
Revolució 4.0
Innovar i crear: tots som una marca!
Innovació i creativitat són les protagonistes d'aquest capítol, que reflexiona sobre com ser més creatius a la feina i a la vida, si innovar només vol dir ser més creatiu o si també és aprendre i reprendre la creativitat. Els dos convidats principals són l'actor i productor Joel Joan i el cantant i productor Joan Dausà, i els emprenedors digitals que visiten el programa són Marc Elena, d'Adsmurai, i Emma Pueyo, de Más Mujeres Creativas.
Altres
Durada: 60'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.45
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.45
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'