Franja TV3

Divendres, 21 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista els cirurgians de l'Hospital de Bellvitge que han implantat un cor totalment artificial a un pacient. A la tertúlia s'analitzen les notícies del dia, entre les quals hi ha el seguiment de la macrobatuda, amb més de mil policies, al Raval de Barcelona. S'incorpora a la conversa la directora del documental City for sale, Laura Álvarez. També es parla del final de curs, de les reunions amb els mestres, però també dels festivals, els concerts i les diades esportives. Després, com cada divendres, Anna Guitart porta lectures relacionades amb l'actualitat. I, al final del programa, Lolita Bosch i Bernat Puigtobella afegeixen més propostes per llegir.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de Sant Joan
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La colla ha de celebrar la revetlla a la masia. Abans de sortir, el Mateu fa una confessió a la Marta. Un cop hi han arribat tots, comencen els problemes. El Jordi s'assabenta que el Quim l'ha acollit perquè li ha tocat per sorteig, i la Marta deixa anar la bomba que li va explicar el Mateu. La revetlla perilla, perquè el Ferran queda en entredit. Paral·lelament, el Xavi diu a la Sandra que se'n va a treballar a Brussel·les uns quants mesos. Ella no s'ho agafa gens bé. La Joana, per la seva banda, es pensa que l'han seguit i, a més, li han punxat les rodes del cotxe. La Paz proposa de denunciar el mòbing a la ràdio. A més, resulta que la Rosita ha rebut un avís de desnonament.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
Aquesta entrega es fa ressò del casament mediàtic de Sergio Ramos i Pilar Rubio. També es poden veure els convidats més destacats i els moments més comentats. A més, es reviuen els millors moments del Gran Premi de Catalunya de motos i es descobreix si l'home ja és capaç de volar. El NTLF continua repartint premis al vídeo més divertit i curiós, i el World Roller Games obsequia el millor truc sobre rodes de la setmana. I, com cada setmana, s'emet una altra entrega del particular Messi Challenge del programa.
Altres
Durada: 45'
22.45
La gran pel·lícula: Alexandre
Alexandre el Gran, un conqueridor famós pel seu caràcter despietat, empeny els seus soldats a lluitar contra els perses per guanyar l'aprovació del seu pare. És així com l'Alexandre, amb només 25 anys, conquereix gairebé tot el món conegut.
Pel·lícules
Durada: 180'
01.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
03.20
Ritmes a l'estudi
Big Dani Perez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.20
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Vicenç Solsona Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'