Franja TV3

Divendres, 6 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 465'
13.45
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Tot per la meva filla
Quan una nova alumna arriba a classe, la professora pressent que és la seva filla donada en adopció quan va néixer. Incapaç de confessar al marit la seva existència, viu amb agitació aquest contacte nou amb l'adolescent. A causa dels problemes que la jove té amb algunes assignatures, la professora i mare biològica accedeix a fer-li classes particulars a domicili.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Pel·lícula: El bon fill
El Julien és un advocat famós, lleial i honrat, que adora Irène Delamarch, la dona rica i generosa que el va adoptar en morir els seus pares. És per això que, quan el Cyril, fill biològic de la Irène, és acusat de la mort de la seva dona, la Sveta, el Julien defensa el seu germà d'adopció, per pagar a la seva mare part del deute que creu tenir amb ella.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.55
Pel·lícula: Contagi
Tot d'una, sense saber-ne l'origen, un virus mortal es propaga per tot el món i, en pocs dies, comença a delmar la població. El contagi es produeix per simple contacte entre els éssers humans.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
22.40
Pel·lícula: Ciutat 44
L'amor entre dos joves polonesos és posat a prova quan l'1 d'agost 1944 es produeix l'alçament de Varsòvia, un intent desesperat de la resistència d'alliberar la capital polonesa de l'ocupació nazi. L'alçament va durar més de dos mesos, en els quals nombrosos ciutadans polonesos van lluitar, en inferioritat de condicions, contra les tropes alemanyes que controlaven la ciutat des del setembre de 1939.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.50
Pel·lícula: Operació Anthropoid
Basada en una història real, l'Operació Anthropoid és el nom d'una missió que pretenia atemptar contra un dels jerarques nazis més poderosos i temuts, Reinhard Heydrich, cap de la RSHA, protector de Bohèmia i Moràvia i un dels artífexs de la solució final. Entre el desembre del 1941 i el juny del 1942, un grup de comandos txecs entrenats al Regne Unit i amb l'ajuda de la resistència txeca van executar el pla que Winston Churchill i el seu gabinet van ordir per assassinar a Praga el successor virtual d'Adolf Hitler.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.45
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Personalitat i elegància és la recepta de Rossvelvet, un grup barceloní que acaba d'irrompre amb força en l'escena del pop-jazz. Amb una veu elegant i un embolcall camaleònic, els Rossvelvet ens evoquen diferents universos en qüestió de segons. En la sessió d'avui els sentirem en el vessant més soul, sense deixar enrere el rhythmnblues i el funk.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Quico Pi de La Serra. Quico Pi de la Serra, Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas, es perden en un món de cordes i harmonies per presentar un repertori inspirat en els antics blues de Chicago i en els colors del blues del Delta i del blues de Louisiana. Els tres músics es reuneixen per presentar metafòricament la concepció que Pi de la Serra té del blues. Amadeu Casas a la guitarra, mandolina i el "lap steel"; Joan Pau Cumelles, a l'harmònica, i el mateix Pi de la Serra, a la veu i la guitarra.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. L'Alba és una de las veus més personals del"cante jondo"resident a casa nostra. Cantant composicions pròpies, ens visita amb Alberto Capelli a la guitarra, Jordi Gaspar al contrabaix i a la guitarra baixa i Ramón Ángel Rey a la bateria, amb la col·laboració del guitarrista Vicenç Solsona en dues de les seves composicions, oferint un repertori en clau flamenca però que es deixa seduir pel Jazz, el Blues o la música llatina.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'