Franja TV3

Dimecres, 18 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista Carme Trilla, la presidenta de la Fundació Hàbitat3, per parlar del premi que ha rebut als World Habitat Awards per la millor iniciativa innovadora d'habitatge del món. A més, el programa connecta amb el camp del Barça per seguir els preparatius de cara a l'acció anunciada per Tsunami Democràtic en el partit entre el Barça i el Reial Madrid. Tot seguit, Pol Morillas, el director del CIDOB, explica quins seran els principals temes que marcaran l'any que ve, entre els quals hi haurà, segur, les eleccions als Estats Units, l'aplicació del Brexit i l'agenda contra l'emergència climàtica. Finalment, Josep Capella, el corresponsal de TV3 a París, fa una passejada pels mercats de Nadal de la capital francesa i mostra com se celebren les festes als carrers de París.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Beixamel i farcit de Nadal
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'absència de l'Helena comença a afectar els seus fills. La Joana, per la seva banda, està preocupada i saturada amb l'actitud dels nens. A més, no s'atreveix a demanar-li ajuda a l'Helena i ho parla només amb Andreu. Aquest, per la seva banda, està molt penedit de la nit que va passar amb la Mercè i intenta contactar de nou amb la Pili, però ella li exigeix distància. Mentrestant, els amics li diuen que deixi de sentir-se culpable i que es mantingui ocupat per no pensar-hi. Paral·lelament, el Quim i la Xesca decideixen deixar la relació.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Videoclips catalans
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, el presentador valencià Eugeni Alemany passa per la Televisió és Cultura i Joel Díaz assisteix a un acte de Societat Civil Catalana a Díaz de Fúria. A més, Isma Juárez presencia el final de la gira de Rosalía a Madrid. D'altra banda, el programa descobreix la informació més veraç a El Mundo Today i la carta als Reis Mags de Santiago Abascal i, finalment, es fa una nova entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
La millor escola d'hosteleria
L'espai es disposa a buscar la millor escola d'hostaleria a Catalunya, en un programa molt especial. Tres escoles s'enfronten per emportar-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho és un jurat format pels 12 restauradors guanyadors del Segell Blau d'AGBAR de la tercera temporada, és a dir, aquells restaurants que fan un ús més eficient de l'aigua i tenen un local més sostenible. La primera escola candidata és Bellart, en ple cor de l'Eixample, representada per Juli Pila, professor de cuina, i Marta Martínez, una de les seves alumnes, que demostren que ser petit no és cap inconvenient. La segona candidata és l'Escola Superior d'Hostaleria Sant Ignasi de Sarrià que, amb Cristina Roig i Carmen Peral al capdavant, ensenyen a cuinar i a valorar els altres. I la tercera escola és de les pioneres, ja que es tracta del Joviat de Manresa, una acadèmia que ha format molts cuiners i que, en aquesta ocasió, la presenten Marc Morral i Xènia Llobet.
Altres
Durada: 85'
00.10
Joc de cartes
El millor càtering de Barcelona
Tres empreses de càtering s'enfronten per emportar-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho és un jurat format pels 12 restauradors que s'han endut el Segell Blau al llarg de la segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible. La primera empresa de càtering que juga és Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i enllaços matrimonials. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s'encarreguen de la cuina i les postres respectivament. El segon negoci és l'Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d'autor. Josep Santacana, conegut com a Tito, és el propietari i Francesc Brunet, el cap de sala. I el tercer negoci és Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.
Altres
Durada: 75'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Joan Diaz. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'