Franja TV3

Diumenge, 7 juny de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
13.20
Polònia
S'emet un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. A més, Pablo Casado participa en el concurs Pasapalabra amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. Per altra banda, Pedro Sánchez, Quim Torra i Ada Colau busquen una solució per evitar el tancament de les fàbriques de Nissan a Barcelona. I Pere Aragonès descobreix què és un pagafantes, en veure que al seu extracte bancari hi ha diversos càrrecs que no ha fet ell.
Altres
Durada: 35'
13.55
APM? Extra
En aquest capítol del programa, es fan petons a dojo per superar la distància social. A més, una cursa molt boja, Sherlock esbroncat, un crac argentí, una escena inèdita de Les de l'hoquei, Carmen Calvo a OT i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Atrapada
La Sabrina sap que el seu marit l'enganya amb l'Allie, una noia molt més jove. Per això, demana ajuda a la seva germana per segrestar l'Allie i tancar-la a les golfes de casa seva. No obstant això, els seus plans es comencen a torçar quan el seu marit torna a casa abans d'hora. A més, la mare de la jove s'adona que ha desaparegut i demana ajuda al xèrif. Quan el marit de la Sabrina descobreix que la seva dona té la seva amant segrestada, l'home ha de decidir què fer, i comença un joc de manipulacions i mentides que encara ho complica tot més.
Pel·lícules
Durada: 80'
17.10
Tarda de cine: Connexió perillosa
La Caroline, centrada en el seu treball com a comptable i en tenir cura de la seva filla adolescent, encara no ha tingut temps de conèixer a altres homes des que va enviudar. A través d'una pàgina de contactes, la Caroline s'enamora de l'atractiu i perillós Gavin.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.40
Tarda de cine: La usurpadora
Quan la Sarah i la seva família tornen de vacances, descobreixen que la jove a la qual havien llogat la seva casa segueix allà. I és que la Rebecca ha desenvolupat una obsessió malaltissa amb la família.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
22.20
No pot ser!
Oracle Harari
Jordi Basté viatja fins a Amsterdam per entrevistar el filòsof i escriptor israelià Yuval Noah Harari, autor de Sapiens, Homo Deus i 21 lliçons pel segle XXI, amb qui conversa sobre la disrupció tecnològica i els reptes que enfronta la societat: des del naixement d'una nova classe irrellevant fins a l'ocàs de l'Homo Sapiens, que ha de donar pas a una nova espècie amplificada per la tecnologia. (Últim capítol de la temporada.)
Altres
Durada: 40'
23.00
No pot ser!
Ciutat intel·ligent
El programa centra la mirada en com han de canviar les nostres ciutats per no carregar-nos definitivament el planeta. Jordi Basté i l'actor Santi Millan viuen els efectes del canvi climàtic a través de l'experiència The Zone Of Hope, una mirada al futur més fosc de Barcelona si no canviem la nostra manera de fer. Aquest episodi també compta amb la participació de Vicente Guallart, arquitecte fundador de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, i d'Alicia Asín, experta en ciutats intel·ligents.
Altres
Durada: 60'
00.00
La nit col·lectiva de la Companyia Elèctrica Dharm
Amb el concert celebrat el 24 d'octubre al Palau de la Música de Barcelona, el grup fa un punt i a part a 37 anys de carrera, amb una actuació en companyia d'altres artistes. El concert és també un homenatge a l'exintegrant i fundador del grup Esteve Fortuny, i adopta forma de concert col·lectiu, ja que hi participen Roger Mas, Obrint Pas, Mesclat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Rydibaun, Rosa Luxemburg i Jordi Molina.
Altres
Durada: 85'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'