Franja TV3

Dilluns, 18 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui, es parla amb Germán Velásquez, exdirector del programa d'accés a medicaments de l'OMS, i amb el periodista Rafael Vilasanjuan, director del Departament d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal, de si les farmacèutiques accediran a aixecar la patent de les vacunes perquè els països del tercer món les puguin comprar. Amb el periodista John Carlin, es repassen les manifestacions convocades durant el cap de setmana als Estats Units pels partidaris de Donald Trump. També s'entrevista el cineasta murcià Luis López Carrasco, director del documental El año del descubrimiento. Amb aquest treball, que recupera una insurrecció ciutadana a Múrcia l'any dels JJOO del 1992, Carrasco podria ser nominat a candidat dels Premis Goya. Més tard, amb l'economista Fernando Trias de Bes s'analitzen els reptes econòmics del 2021, i Albert Om obre la seva agenda setmanal. Finalment, la taula del programa compta amb l'historiador Joan B. Culla i amb el periodista i filòsof Josep Ramoneda.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Aguachile de llagostins i alvocat
En aquest lliurament es cuina una recepta diferent: aguachile de llagostins i alvocat, un plat mexicà picant.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
El Quim, la Cati i la Xesca intenten conviure plàcidament amb el Marc, però no se'n surten i per això la Cati parla amb el Petrus per encarrilar el Marc, cosa que és mala idea. Paral·lelament, el Miquel anima l'Eva a fer fora el Santi de casa. El Santi, per part seva, fa una videotrucada amb la Júlia per acomiadar-se'n i descobreix que la noia no estava al cas de la separació. Finalment, l'Ivan espera amb candeletes que el Gabriel torni de l'excursió a la muntanya, però ni ell ni l'Hèctor no en tenen notícies i comencen a patir.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Altsasu
T'estaré esperant al Koxka. Aitor
14 d'octubre del 2016. Altsasu celebra les festes patronals. Tot transcorre en un ambient festiu fins al moment en què hi ha una baralla a altes hores de la matinada al bar Koxka de la localitat. Aquest altercat acaba marcant la vida del poble i té conseqüències inesperades per als vuit joves involucrats en la batussa. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 50'
22.55
El col·lapse
La benzinera
Emissió dels capítols El supermercat i La benzinera.
Sèries
Durada: 35'
23.30
Quan arribin els marcians
La imperfecció de la moral humana portada a la creació, viure amb discapacitat auditiva i el músic Eduard Iniesta, protagonistes d'aquest nou capítol marcià. A través de les arts narratives, amb les històries nascudes de la imaginació d'escriptors, cantautors o guionistes, es pot arribar a penetrar dins de la ment, fins i tot, de personatges que poden arribar a ser abjectes. Això ho explica el professor de Filosofia del dret de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic Pau Luque aen Las cosas como son y otras fantasías, el text amb el qual ha guanyat el premi Anagrama d'assaig. A continuació, es mostra la proposta teatral d'Els Pirates, Boira a les orelles, una obra sobre Enric Romaní, escenògraf de la companyia amb discapacitat auditiva. A més, es conversa amb el músic Eduard Iniesta, que ha recuperat la seva faceta més rockera en el seu últim treball discogràfic, Trajecte animal.
Altres
Durada: 35'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'