Franja TV3

Dimecres, 20 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui, es fa una edició especial, amb Pere Bosch des del delta de l'Ebre, per analitzar, des de tots els punts de vista, el futur del Delta. Un any després del temporal Glòria, es repassa quins efectes encara hi perduren, també a la Tordera i al Ter. A més, es parla de com s'han d'organitzar les eleccions el 14F, si finalment el TSJC obliga a fer-les en aquesta data. Ho explica Ismael Peña-López, director general de Participació Ciutadana de la Generalitat. Més tard, la número dos de la candidatura del PP a les eleccions catalanes, l'exdiputada de Ciutadans Lorena Roldán, és entrevistada per Lídia Heredia. Posteriorment, se li pregunta a Ángela Hernández, de l'Associació de Metges i Titulats Superiors de Madrid, què hi ha de cert en les denúncies que els deixen sense feina si no accepten anar al nou Hospital Zendal i què estan negociant amb la Comunitat. Després, es convida al plató del programa dos reporters, Tomàs Alcoverro i Plàcid Garcia-Planas, perquè parlin del llibre que han publicat amb les memòries del corresponsal al Pròxim Orient. Finalment, Gemma Ubasart i Antonio Baños comenten l'actualitat del dia i s'hi incorpora Mayka Navarro per repassar les notícies relacionades amb els successos.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Raquel Sans es desplaça a Washington, amb motiu de la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels Estats Units, des d'on presenta part del telenotícies. A més, compta amb el reforç dels enviats especials Sílvia Heras, Marc Durà i Hanneke van Spaandonk.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs amb anxoves
Un arròs que barreja sabors de mar i de terra: anxoves i cansalada i un brou de porc. Es fa arròs amb anxoves.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Júlia es presenta a Barcelona per sorpresa. Ve a fer-se perdonar, ja que se sent culpable perquè el Santi i l'Eva han tallat. L'Eva li treu aquesta idea del cap, però no li diu que s'ha embolicat amb el Litus. Paral·lelament, l'Anna explica a la Lola que ha quedat amb el Juanjo per treballar i que té por que no puguin evitar tornar-se a embolicar. La Lola, per ajudar l'Anna, se l'emporta de festa per lligar. Més tard, el Jordi, que està rabiós perquè Dolors s'està tornant a aprofitar d'ell, s'apunta a la festa. A més, la Lola el convenç que s'ha de venjar de la Dolors.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
El programa fa un seguiment especial de la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels Estats Units, amb connexions en directe i analistes que comenten el final de l'era Trump i la nova legislatura.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Al programa d'avui, es comprova com la neu del Filomena s'ha convertit en gel a Madrid, un drama que explica de molt bon humor Isma Juárez. A més, Joel Díaz entrevista un jove polític, Albert Santín, que té com a model de país Bielorússia. Més tard, l'actriu i imitadora Judit Martín, una de les actrius del Polònia, passa per La televisió és cultura. També hi ha l'anunci de l'ajornament de les eleccions, l'expulsió de Messi, Mockudramas colant-se al 3/24, una nova versió de Plats bruts de la mà dels United Unknown i, finalment, la informació més veraç gràcies a El Mundo Today.
Altres
Durada: 40'
22.45
72 dies al límit
Espai que fa una recopilació de les vivències de Sergi Mingote durant l'ascensió dels tres vuitmils, K2, Broad Peak i Manaslu, dins del projecte solidari 3x2x8000 Solidary Project. L'alpinista va perdre la vida al K2 el 16 de gener de 2021. Al documental apareixen imatges espectaculars, gravades per ell mateix, en el qual es mostra el que significa el dia a dia d'una expedició de tantes setmanes i a tanta altura, amb condicions atmosfèriques adverses, moments en què els alpinistes es perden durant hores, observen parets que semblen impossibles d'escalar i pateixen congelacions als dits dels peus. Però també s'exposa la inexplicable sensació de felicitat una vegada s'arriba al cim després de tant d'esforç i tantes hores darrere.
Documentals
Durada: 60'
23.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'