Franja TV3

Dilluns, 27 maig de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Arròs thai i Manteques especiades
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 30'
16.05
Com si fos ahir
L'Etna vol resoldre els seus dubtes i queda amb l'Alícia. Aleshores, la dona li explica detalladament els abusos que va patir i li ensenya el lloc on va passar tot. D'altra banda, el Miquel encara està en contacte amb la Vero, però la Gemma li desaconsella que es relacioni amb ella. Posteriorment, la Vero proposa una cita al Miquel i ell l'accepta. A més, a la feina han fet fixa la Naiara, que ho celebra amb un dinar amb els amics. Finalment, l'Anju s'hi vol apuntar perquè se sent sola.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
El Marcello ha anat a Bolonya i ha comprovat que la Roberta ara surt amb un ajudant del Barone. D'altra banda, com que la Laura no tornarà a El Paradís, la senyoreta Moreau pregunta a l'Anna si li agradaria substituir-la com a Venus. Finalment, el 8 de març, el Dia de la Dona, és la primera vegada que es mostra la publicitat de la nova col·lecció, amb el vestit d'inspiració anglesa que ha dut la Irene.
Sèries
Durada: 50'
17.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 95'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Valor afegit
Programa que aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum actuals.
Altres
Durada: 10'
22.05
Tor
Ruben i els anglesos
Als anys 70, tres veïns, Sansa, Sarroca i la Peretona, a esquena de tota la resta, van arrendar la muntanya de Tor perquè s'hi fes una estació d'esquí. Van encarregar el projecte a un agent immobiliari, Ruben Castañer, un aragonès establert a Andorra. Per finançar l'estació d'esquí, Ruben va buscar dos inversors anglesos amb els quals ja havia fet negocis. Però Palanca estava en contra de l'estació d'esquí i va esdevenir el gran enemic de Ruben Castañer. La tensió entre tots dos bàndols es va multiplicar fins que el 1980 va haver-hi dos morts a Tor.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Crims
Piris
El Paco està amoïnat pel Ricardo Piris Piris, un parroquià que sempre va a l'establiment que ell regenta a Lloret de Mar, ja que fa uns quants dies que no el veu. Això és molt estrany, perquè el Ricardo és un jubilat sense fills que, si no és a casa seva, és al bar Pensió Rosi. Abans d'anar a comissaria a denunciar-ne la desaparició, el Paco va a buscar el Ricardo, però, malgrat que les finestres estan obertes i pot sentir com sona el telèfon del Ricardo, ningú no contesta quan li truca. Quan els Mossos arriben, es troben el Ricardo assassinat a punyalades enmig d'un bassal de sang. Les escales estan tacades amb sang de l'agressor, i a la cuina hi ha un pot de refresc de llimona obert, però, més enllà del llindar de la porta, el rastre del crim es perd en la foscor. Després de sis mesos d'investigar i prendre declaració a tots els habituals del bar Pensió Rosi, una carta ho canvia tot.
Documentals
Durada: 65'
00.10
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'