Franja TV3

Diumenge, 15 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
08.45
Curses de Muntanya
Dissetena edició d'aquesta cursa de muntanya, que forma part de la Golden Trail National Series. La cursa no trepitja ni un sol metre d'asfalt i té un recorregut de 21,5 quilòmetres, amb 1.940 metres de desnivell positiu. Comentaristas: Xavier Casillanis, Maria Fernández Vidal, Josep Maria Puig, Mireia Miró, Marc Pinsach i Àlex Àvila.
Esports
Durada: 200'
12.05
Diumenge, concert
Concert Songs of Hope/Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers
Songs of Hope és l'espectacle que posa sobre l'escenari la més pura essència de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió: un so blanc i natural, una actitud escènica lleugera, harmoniosa i precisa, una interpretació d'un nivell molt alt i una capacitat comunicativa extraordinària.
Altres
Durada: 70'
13.15
Doctor Martin
Adeu, Doc Martin
Episodi especial que permet descobrir els actors i les actrius que formen part de la sèrie. També es conversa amb els guionistes, els productors i els tècnics de l'equip.
Sèries
Durada: 50'
14.05
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 25'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. A cel obert
L'Alexandrine, una paracaigudista aficionada, és víctima d'una caiguda fatal. La investigació revela de seguida que el seu paracaigudes ha estat sabotejat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: La capitana Marleau. Philippe Muir
Philippe Muir troba el seu comptable assassinat. Ràpidament decideix refugiar-se amb la seva germana, la Blanche Muir, que truca a la policia. Marleau, oficial de policia, lidera la investigació.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
Acció cívica
El Lübeck no és a Itàlia i la màfia hauria de ser molt lluny, però sembla que l'inspector Finn Kiesewetter i el seu equip s'han d'enfrontar a un nou cas de crim organitzat. A la trattoria Da Vinci, el Finn presencia com el propietari, Giovanni Caprese, i el seu fill Toni donen un sobre ple de diners a dos joves. Quan el Finn intenta que els joves s'identifiquin, la situació es complica i els nois segresten la cambrera, la Bettina Findeisen.
Sèries
Durada: 55'
20.05
Diades castelleres especials
Primer diumenge de festes a Tarragona
El primer diumenge de les Festes de Santa Tecla hi participen les dues millors formacions locals, la Jove i els Xiquets, i dues colles convidades més de gran nivell: la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Raquel Sans: les decisions de la iaia Carme
Raquel Sans, presentadora del Telenotícies migdia, recorda que la seva àvia, Carme Segarra, li explicava que durant la guerra feia d'infermera. Un dia, mentre era a l'hospital, li va caure una bomba a sobre, i una mà la va estirar i li va salvar la vida. El programa reconstrueix l'itinerari de la iaia Carme des de Lleida, on va començar a exercir d'infermera el 1937, fins que va travessar la frontera francesa amb tots els soldats ferits, el gener del 1939. La Raquel descobreix com es feia una amputació en un quiròfan de guerra, la crueltat dels bombardejos franquistes i com la seva àvia va conèixer el seu avi en un hospital de Manresa, entre altres coses.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Quanta guerra!
Andreu Buenafuente
Fins fa molt poc, Andreu Buenafuente no sabia gairebé res del seu avi matern, el Mariano. Només sabia que havia mort durant la guerra cvil. La seva dona, l'àvia Francisca, va quedar vídua molt jove, i no en va parlar mai. En aquest capítol, Buenafuente accepta compartir una investigació amb Eloi Vila per trobar respostes sobre la guerra que va viure el seu avi però, sobretot, per descobrir qui era el Mariano i el motiu pel qual va morir amb tan sols 20 anys. El programa mostra com aquest recorregut pels escenaris reals de les batalles s'acaba convertint en un viatge revelador, emocionant i inevitablement compromès.
Documentals
Durada: 65'
00.10
Gol a gol
El programa fa un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió i para una atenció especial als equips catalans.
Esports
Durada: 100'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'