Franja 33

Dilluns, 19 novembre de 2018
06.01
Tork
Inclou La papallona grisa, El millor amic d'en Tork, Fes-te gran, El fantasma del bosc i Ja són aquí
Infantils
Durada: 35'
06.36
Papawa
Inclou Grimm Papawa, Doble Papawa, Mainadera Papawa i Carnaval Papawa
Infantils
Durada: 28'
07.04
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 44'
07.48
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou Uns últims encàrrecs i Boc expiatori
Infantils
Durada: 52'
08.40
El drac Digby
L'Scottie es descontrola. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 10'
08.50
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou L'amic del Timmy que bota, El Timmy i el globus, El germà bessó del Timmy, El Timmy i el superconill i El Timmy és un superheroi
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i la migdiada escandalosa, En Raa Raa i la pobra Piu Piu, En Raa Raa i els sorolls de la nit i En Raa Raa juga a feu com jo
Infantils
Durada: 39'
10.26
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas del comportament estrany del Deltoide, El cas de l'escenari relliscós, El cas del rentajoguines trencat i El cas del drac enlluernador
Infantils
Durada: 48'
11.14
Quatre amics i mig
El cas del gimnàs catastròfic. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 28'
11.42
Els Croods: L'origen
Inclou El dia de la iaia i Escola a cop de roc
Infantils
Durada: 46'
12.28
L'inspector Gadget
Més enllà del futur gadgetià. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 14'
12.42
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 24'
13.06
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El Desamorós i La Titellaire
Infantils
Durada: 46'
13.52
El detectiu Conan
Inclou La bruixa de la caseta de xocolata i El suspens d'un home afortunat
Infantils
Durada: 53'
14.45
Bola de drac GT
Inclou En Baby ataca: la persecució dels tres superguerrers i És terrible! En Baby es presenta a la Terra
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou Pat, el carter i la festa de creps, Pat, el carter. Una acampada caòtica i Pat, el carter i el comandament descontrolat
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou El geni de l'ampolla i Crescuda de la nit al dia
Infantils
Durada: 26'
16.40
La caleta de la Lily
Inclou La parella de ball, La cuca de llum, Xxt, fraret!, El monstre de la roca agresta i Els llenguados enjogassats
Infantils
Durada: 38'
17.18
Loopdidoo
Inclou Un tracte de reialesa, Quina vida de gos, Una nit en blanc i Correu urgent
Infantils
Durada: 27'
17.45
El Mic i els seus amics
El lloc secret. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou Veto al veterinari i Lladrucs virtuals
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou El grimpador per a gats, El rescat, El meu gos, un heroi, La comandant Sandy, La festa dels batuts i On és el tanc?
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou El secret d'en Ribbert i Abelles arreu
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 12'
19.42
Info eKonomia
Diccionari setmanal del món financer.
Altres
Durada: 6'
19.48
Les Sisters
Una estrella a casa! Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou Mini Madagascar i Un nas com un cabàs
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
El llibre de l'Apocalipsi de Holmes: Zero és el començament. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
Després de la confessió, l'Andreu s'exigeix parlar amb la Marina abans no ho faci el Bernat. Queda clar que ha fet un pas agosarat sense comptar amb ella i no se sap com s'ho prendrà la Marina ni què passarà amb el matrimoni. Paral·lelament, el fill de l'Arturo vol denunciar el Quim i la Cati per estafadors. El Quim vol saber qui ha estat el delator i tot li fa pensar que es tracta del Litus. Hi haurà gresca. A més, un client, l'Abel, es presenta a la botiga de la Sílvia per interessar-se per un dels vestits de l'Anna. L'Ivan se n'enamora a primera vista.
Sèries
Durada: 35'
22.00
La història de Cuba lliure
Secrets i sacrificis
Com al principi del segle XX, quan els interessos comercials nord-americans dominaven l'illa, la Cuba de Castro va centrar la seva economia en pocs productes i depenia de les importacions per a la resta. Els Estats Units havien aconseguit aïllar internacionalment Cuba, i la Unió Soviètica i els seus aliats constituïen la sortida comercial que Castro necessitava. Però tot això va canviar amb les revolucions de 1989 i la desintegració de la Unió Soviètica poc després.
Documentals
Durada: 50'
22.50
La història de Cuba lliure
Moments de transició
El 2006, a l'edat de 79 anys, Fidel Castro, a causa de la seva fràgil salut, va cedir el poder al seu germà Raúl. Aquest traspàs es va convertir en permanent a partir del 2008 quan Fidel va renunciar i Raúl va ser confirmat com el seu successor. Raúl va dir que renunciaria al poder l'any 2008. Mentrestant, Cuba ha viscut grans canvis fins arribar al restabliment de relacions diplomàtiques amb els Estats Units.
Documentals
Durada: 50'
23.40
60 minuts
Inclou Viva Cuba Libre
Documentals
Durada: 70'
00.50
La revolta de Pasqua
Tom Clarke
Aquest episodi relata la història de l'estanquer Tom Clarke, que molts opinen que va ser el cervell i l'impulsor de la Revolta de Pasqua de 1916.
Documentals
Durada: 50'
01.40
Pel·lícula: I am Gagarin
La caiguda de la Unió Soviètica i la irrupció de l'escena rave a principis dels 90 segons el relat personal de l'artista Olga Darfy, que les va viure en primera persona. Ara fa seguiment dels edificis ruïnosos i els partisans electrònics que van catalitzar una revolució d'aspiracions còsmiques.
Pel·lícules
Durada: 55'
02.35
No plorar mai
Rodat al llarg de sis anys, aquest documental és un retrat íntim de la vida de dos nens angolesos que són portats a Barcelona per operar-los i que puguin tornar a caminar bé. Durant la seva recuperació, la Cassinda i el Romeo descobreixen el poder de la solidaritat a través de les diferents amistats que fan als Castellers de Barcelona.
Documentals
Durada: 55'
03.30
Els habitants de la fi del món
Austràlia: Jim Alston
El Ben viatja a una remota illa situada a l'extrem nord-oest d'Austràlia, Wilderness Island, batejada per un dels seus únics habitants, el Jim, un home amb una història tan singular com el paisatge que l'envolta. Un accident va empènyer el Jim a fer realitat el seu somni d'infantesa, viure en una illa deserta. Uns anys després se li va unir la Kim, una noia danesa d'origen vietnamita que també va patir un dramàtic accident que li va canviar la vida.
Documentals
Durada: 40'
04.10
Els habitants de la fi del món
Canadà
Ben Fogle visita la costa oest del Canadà per conviure uns dies amb una família que ha construït una espectacular illa flotant en una cala de l'oceà Pacífic. Els seus amfitrions, Wayne Adams, pintor, i Catherine King, ballarina, són una parella que ha decidit viure en plena natura.
Documentals
Durada: 45'
04.55
A taula
A Licia
A l'oest de la península d'Anatòlia, la costa turca serpenteja al llarg del litoral mediterrani. El paisatge s'enfila des dels afloraments rocosos prop del mar fins a les muntanyes Taure. És la regió de Lícia.
Documentals
Durada: 25'
05.20
Thalassa
El dilema de la pesca
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.35
Xarxa natura
Serradell
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.40
Xarxa natura
Núria
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 16'