Franja 33

Dimarts, 20 novembre de 2018
06.01
Tork
Inclou Quin mal!, Què dius, Tork?, Afonia matinal, A posar-se en forma i En Batt perd les piles
Infantils
Durada: 38'
06.39
Papawa
Inclou Papawa la pel·lícula, Papawa Domòtic, Pop-Art Papawa i Shaolin Papawa
Infantils
Durada: 25'
07.04
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 44'
07.48
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou Com una guineu i Ballant amb Dingos
Infantils
Durada: 52'
08.40
El drac Digby
Els cargols. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 10'
08.50
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa sorolls, Arregla-ho, Timmy, L'ou del Timmy, El Timmy i l'estel i El Timmy se'n va de safari
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i la sortida per la selva, En Raa Raa fa cataclic-cataclac, Hi ha moments per al silenci i moments per al soroll i El so ideal
Infantils
Durada: 39'
10.26
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas de la massilla molesta, El cas de les joguines accidentades, El cas de la paret blava i El cas de l'or del bosc encantat
Infantils
Durada: 52'
11.18
Quatre amics i mig
El cas del lladre de cotxes. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 24'
11.42
Els Croods: L'origen
Inclou Això és la guerra gamberra i La primera pel·lícula
Infantils
Durada: 46'
12.28
L'inspector Gadget
Cepells i cervells. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 14'
12.42
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 24'
13.06
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Els orígens (I) i Els orígens (II)
Infantils
Durada: 46'
13.52
El detectiu Conan
Inclou El videojoc fugitiu i La teletransportació màgica d'en Kaito Kid (I)
Infantils
Durada: 53'
14.45
Bola de drac GT
Inclou Son Gohan contra Son Goten: la pitjor baralla entre germans i Ambicions acomplertes: en Baby posseeix en Vegeta
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou Pat, el carter i l'armadura del rei, Pat, el carter i la tirolina i Pat, el carter i la bombeta saltadora
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou Que ve l'àvia i Nyam-nyam
Infantils
Durada: 26'
16.40
La caleta de la Lily
Inclou S'acosta una tempesta!, El rescat de la balena, Un dia de platja, Un repartiment desastrós i I un bou volant!
Infantils
Durada: 38'
17.18
Loopdidoo
Inclou Com una nena amb sabates noves, La vacuna, Una broma d'anada i tornada (m'ho ha dit un ocellet) i La data de caducitat
Infantils
Durada: 27'
17.45
El Mic i els seus amics
Cantem amb el Mic la cançó Tenia un gall. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou La Carolina s'amaga i Bon profit
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou Ràpid i net, L'àlbum de fotos, Segona mà, L'eruga ballaruga, Maduixa amb nates i Babuïns babaus contra inflables
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou Objecte Bellugadís No Identificat i Enfeinats no fent res
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 18'
19.48
Les Sisters
Enguixades. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou Fossa grossa i Imitadors
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
2-5-2, codi d'emergència (I). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
La Cati i el Quim s'han aficionat a això dels vitalicis i es plantegen d'engegar-ne un altre, però el Marc és una nosa i han de trobar la manera de neutralitzar-lo, així que es proposen temptar l'Estrella. Mentrestant, la Carla confessa a la Gemma que ha estat infidel al Manel. La mare del noi, pràctica, li aconsella que no li ho expliqui. I és que justament avui el Manel torna a Barcelona. El Jordi i la Vero, per la seva banda, coincideixen amb la Sílvia i ell refrega a la seva ex la seva felicitat. Però la Vero ho troba completament fora de lloc. A més, la Marta necessita diners i demana al Litus la seva part de l'herència. El que no sap és que els pares de la Paula no la volen com a sòcia de la seva filla.
Sèries
Durada: 30'
21.55
Pel·lícula: El cas Fischer
El 1972, en plena Guerra Freda, el campionat mundial d'escacs va adquirir proporcions mediàtiques i aires polítics sense precedents. L'enfrontament a Reykjavík entre el mític jugador nord-americà Bobby Fischer i el campió soviètic Boris Spassky va anar més enllà de la pura competició, i van arribar a considerar-la la Partida del Segle.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.45
Pel·lícula: El centre d'en Jimmy
El 1921, el pecat de Jimmy Gralton va ser construir un saló de ball en una cruïlla de camins rurals en una Irlanda a la vora de la guerra civil. Una dècada després d'haver-se vist obligat a fugir, el Jimmy torna a casa.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.25
Pel·lícula: La Festa de la Cervesa
Dos germans americans viatgen a Alemanya i descobreixen l'existència d'una competició secreta divertidíssima a Alemanya anomenada la Festa de la Cervesa, però són completament derrotats. Tots dos tornen al seu país decidits a formar un gran equip de bevedors de cervesa per tornar un any més tard a l'Oktoberfest disposats a arriscar les seves vides, beure fins a rebentar i aconseguir així la seva gran revenja.
Pel·lícules
Durada: 105'
03.10
Passejades amb història
Filadèlfia
Filadèlfia va ser la primera capital dels Estats Units. Aquí es on es va declarar la independència del país i on es va redactar la Constitució. Els seus habitants estan molt orgullosos de la història de la ciutat i ho demostren al llarg de tot l'any, però especialment cada 4 de juliol, Dia de la Independència dels Estats Units. És justament un 4 de juliol que Justine Shapiro va a passejar per aquesta ciutat.
Documentals
Durada: 25'
03.35
Passejades amb història
Hollywood
Justine Shapiro passeja a peu per visitar alguns dels llocs més carregats d'història de Hollywood: el Teatre Xinès, el Teatre Egipci, els carrers on un podia trobar les estrelles, el cementiri on n'hi ha una colla d'enterrades, etc.
Documentals
Durada: 25'
04.00
Km33
Finlàndia. Un viatge sota zero
El Sergi i la Laia, germans i companys de viatge, s'escapen fins a l'hivern finlandès. A temperatures sota zero, descobreixen la capital, Hèlsinki, i Lapònia, una regió plena de paisatges increïbles. Amb moto de neu, trineu o raquetes, entren en contacte amb aquest país màgic.
Documentals
Durada: 30'
04.30
L'increïble doctor Pol
Tinc la vostra cabra
El doctor Pol atén a la seva clínica veterinària un cabrit que, empaitant un cavall, havia rebut una guitza al cap, i el seu amo tem que pugui haver perdut la vista.
Documentals
Durada: 45'
05.15
A taula
A l'Alta Baviera
L'Alta Baviera és molt més que muntanyes, llacs i torres de teulada imperial. És una regió de tradicions, com la dels Perchten de Kirchseeon, unes figures que apareixen durant el solstici d'hivern.
Documentals
Durada: 30'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 16'