Franja 33

Dimarts, 21 maig de 2019
06.01
La vaca Connie
Inclou En Patch vol volar, El gosset mandrós, Creant colors, La gran sorpresa, La Connie i la natura i Les papallones viatgeres
Infantils
Durada: 41'
06.42
Les tres bessones
Inclou Romeu i Julieta i Els tres mosqueters
Infantils
Durada: 48'
07.30
Els bons ossos bruns: Ja és primavera!
Inclou El conte de la pedra de l'espai i Aniversaris a dojo
Infantils
Durada: 30'
08.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou La sort de l'os, Os ostentós, Robots domèstics, Os rebobinador i L'encís de l'os
Infantils
Durada: 36'
08.36
Comptem amb la Paula
Pintem l'arc de Sant martí! La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 24'
09.00
Oddbods
Inclou Una Newt per recordar, Cita doble, Un de més i El meu heroi
Infantils
Durada: 28'
09.28
Pirata i Capitano
Inclou Pirata amb pèls a les cames, Al lladre! i La cerca del tresor
Infantils
Durada: 34'
10.02
Pat, el gos
Inclou La festa dels batuts, Ràpid i net, L'àlbum de fotos i Segona mà
Infantils
Durada: 30'
10.32
Yakari
Inclou El rastre del bisó, Cristall, escata i ploma i L'atrapasomnis
Infantils
Durada: 38'
11.10
Súper 4
Inclou L'unicorn del terror, En Ricky Rictus i El Jubileu del Rei
Infantils
Durada: 39'
11.49
Geronimo Stilton
Inclou És la meva exclusiva i Anem al barri xinès
Infantils
Durada: 46'
12.35
En Grizzy i els lèmmings
Inclou L'os agitat, Os sota control, Memòria d'os, Os digital i El joc de l'os
Infantils
Durada: 36'
13.11
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La Princesa Fragància. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 24'
13.35
Els germans Kratt
Inclou Ai ai i Octopus Kratticus
Infantils
Durada: 45'
14.20
Els pingüins de Madagascar
Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 46'
15.06
Bola de drac Z
Inclou Enrabia't i allibera el teu poder ocult, Son Gohan! i Els fills d'en Cèl·lula comencen l'ofensiva
Infantils
Durada: 50'
15.56
Kikoriki
Inclou El règim, L'entrepà, El creador i Temps per a tot
Infantils
Durada: 27'
16.23
Comptem amb la Paula
Inclou Busquem ous de Pasqua, Muuu, muuu, et busco a tu i Les formes de la granja
Infantils
Durada: 33'
16.56
Dino tren
Inclou Un conte d'una cua blindada, La gran bassa de fang i Uns peus grossos que piquen ben fort
Infantils
Durada: 34'
17.30
El Mic i els seus amics
M'ho canvies? El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
17.56
Dot.
Inclou Apagueu els llums i Dot: Balla, Dot, balla
Infantils
Durada: 22'
18.18
Oddbods
Inclou El rescat espacial, Aquest arbre no el tallaràs, Que s'acabi el joc, Un pas per davant, Bromes polars, La casa de l'arbre i Un bon cor
Infantils
Durada: 50'
19.08
Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar!
El drac del mar de foc. Els habitants del poble de Hakum tenen una habilitat que els fa perillosos davant de la resta del món i que els obliga a viure apartats: són capaços d'establir un vincle molt fort amb alguns dels monstres que poblen la terra. Llavors es converteixen en riders i el monstre, convertit en monstie, es posa a la seva disposició.
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 14'
19.44
La màgica Do-Re-Mi
Que no us aturi res! El drama d'època de les aprenentes de bruixa. La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.
Infantils
Durada: 22'
20.06
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os al vent, Lèmmings aràcnids, Os digital, Un problema de mides, L'encís de l'ós i Fitness extrem
Infantils
Durada: 40'
20.46
Un drama total: la gira mundial
Traïdors a la vista!
Tercera temporada d'aquesta sèrie juvenil.
Infantils
Durada: 21'
21.07
El detectiu Conan
Inclou La lliga de detectius júnior contra els detectius de la tercera edat i El miratge de l'àngel que desapareix
Infantils
Durada: 48'
21.55
Pel·lícula: El mal que els homes fan
Un sicari i un metge que treballen per a un càrtel del narcotràfic reben un paquet inusual. Es tracta d'una nena de 10 anys, filla del cap d'una banda rival, a qui han de custodiar fins que rebin l'ordre de tallar-la a trossos o deixar-la en llibertat. La nena aviat s'adona que la seva única possibilitat de sobreviure és arribar a les profunditats de la psique dels seus captors i esbrinar si els queda una mica d'humanitat.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.25
Pel·lícula: Lluna al Brasil
Retrat de la història d'amor entre Elizabeth Bishop, gran poeta nord-americana que va guanyar el Premi Pulitzer, i Lota Macedo Soares, arquitecta carioca que va dissenyar i va supervisar la construcció de Flamengo Park. Ambientada al Brasil dels anys 50, Bishop, una dona emocionalment fràgil, coneix la Lota, una dona optimista i confiada. Superades les hostilitats inicials, la seva relació desencadena una bonica i duradora història d'amor, que altera completament el món que envolta l'escriptora.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.15
El col·leccionista
Arthur Langerman, un tractant en diamants belga, ha col·leccionat pràcticament de tot al llarg de la seva vida. Un dia, motivat per la seva història personal, abandona les altres col·leccions i centra les seves energies a aconseguir tota mena de material sobre l'antisemitisme: diaris, revistes, quadres, cartells, fins a reunir una amplíssima col·lecció amb material procedent de pràcticament tots els països d'Europa i dels Estats Units. La seva obsessió, gairebé malaltissa en paraules de la seva filla, és esbrinar com, al llarg dels segles, s'ha construït un imaginari col·lectiu que representa els jueus d'una determinada manera, i es pregunta també què han fet ells perquè se'ls vegi i representi així.
Documentals
Durada: 55'
02.10
Rutes per Euskal Herria
Els congostos de Zuberoa
Aquesta sèrie documental acosta l'espectador, des d'una perspectiva única, a la realitat de les ciutats del País Basc, els seus cims, la seva costa, els seus pobles singulars, la seva arquitectura o la seva ruta del Camí de Santiago, entre altres llocs de gran bellesa.
Documentals
Durada: 25'
02.35
Rutes per Euskal Herria
Sant Sebastià i el mar
Aquesta sèrie documental acosta l'espectador, des d'una perspectiva única, a la realitat de les ciutats del País Basc, els seus cims, la seva costa, els seus pobles singulars, la seva arquitectura o la seva ruta del Camí de Santiago, entre altres llocs de gran bellesa.
Documentals
Durada: 25'
03.00
Els últims caçadors
Els últims caçadors de l'Equador
En aquest viatge a les profunditats de la selva tropical, el programa s'endinsa en el món dels waorani i se submergeix per complet en l'estil de vida tradicional d'aquesta antiga comunitat, en les velles arts de la caça i la pesca.
Documentals
Durada: 55'
03.55
Espases al guió. Propaganda o antipropaganda: la g
Amb una càmera digital i un portàtil amb el software adequat es pot filmar qualsevol cosa i penjar-la després a les xarxes socials. Una infraestructura senzilla, barata i eficaç que ISIL utilitza per a dos objectius principals: fer una exhibició de poder i atemorir el món. La idea en si no és cap novetat i no cal recular gaire en la història per trobar decapitacions massives durant la revolució francesa o pel·lícules de propaganda nazi. La diferència és que ara se'n fa una difusió immediata i global, i, per tant, tremendament efectiva.
Documentals
Durada: 50'
04.45
A taula
Al Harz
El Harz, un massís muntanyós al nord d'Alemanya, compta amb el cim més alt d'aquesta part del país, el Brocken. Pels prats de la regió pastura una raça bovina autòctona, que gairebé va desaparèixer per ser menys productiva que les altres: la raça vermella del Harz.
Documentals
Durada: 25'
05.10
Assaboreix el món amb en Pascal
L'Índia (I)
Els somnis del Pascal es fan realitat i per fi pot conèixer un país que sempre l'havia fascinat, l'Índia. Descobrint la cultura, la gent i, per descomptat, la cuina índia, el cuiner s'inspira en els gustos locals per fer un plat de pollastre al carrer.
Documentals
Durada: 20'
05.30
Assaboreix el món amb en Pascal
L'Índia (II)
El Pascal continua a l'Índia. Al barri musulmà de Bombai fa unes postres tradicionals, el kesari. Marxa de la ciutat fent autoestop, per conèixer el país de ben a prop.
Documentals
Durada: 20'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 11'