Franja 33

Dimarts, 28 maig de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou L'os magnètic i L'encís de l'os
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou Els trols de l'enveja, La més llesta de la classe i L'esperit maligne
Infantils
Durada: 30'
06.44
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Revolució i Representació
Infantils
Durada: 46'
07.30
Els germans Kratt
A colligranota. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
07.51
Fuet
Els senyors feudals, els amos medievals. El Fuet és un gat d'una civilització alienígena que s'ha perdut a Catalunya, però no se sap en quin moment de la història. Dues extraterrestres són enviades en una missió interplanetària a trobar-lo, però, com que desconeixen quan es va perdre, han de recórrer tota la línia temporal, començant per l'època en què els romans van arribar a Catalunya.
Infantils
Durada: 18'
08.09
Zoom, el dofí blanc
La marea negra. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
08.21
L'hora del Timmy
El Timmy fa de paleta. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
08.31
Titó
Excursió amb tortugues. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.41
El Mic i els seus amics
Ulleres per mirar el mar. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.52
Masha i l'os
Inclou Què hi ha, aquí dins? i La primera oreneta
Infantils
Durada: 16'
09.08
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm una balenaí, Louie, dibuixa'm un cotxe grua, Louie, dibuixa'm un carretó, Louie, dibuixa'm un flamenc i Louie, dibuixa'm un gos
Infantils
Durada: 32'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La batalla màgica, En Guillot i el llop i Els amics es coneixen en la necessitat
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou La barrera de foc i La banya de bisó
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou L'aprenent d'Anubis i La festa purrfecta
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Llàgrima letal i Complidor
Infantils
Durada: 43'
11.44
Els germans Kratt
Inclou Bandit, el turó de peus negres i On pasturen els bisons
Infantils
Durada: 43'
12.27
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou Els fans del Po i El meu yao preferit
Infantils
Durada: 44'
13.11
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
13.23
Conde & Fonde
L'estranya parella. El Conde i el Fonde són companys de pis, però no s'han vist mai. També comparteixen l'amor pels animals, tot i que d'una manera molt diferent: el Conde és veterinari, i el Fonde es dedica a rescatar bèsties salvatges.
Infantils
Durada: 21'
13.44
Les Sisters
Inclou Els perills de l'amnèsia, Doncs la meva germana més, Missió papa i mama i La rossa, la meva germana i jo
Infantils
Durada: 46'
14.30
One piece
Inclou Contacte! El gran espadatxí Mihawk i la força de voluntat d'en Zoro! i Quin desastre pel Sanji! La reina torna a Kamabakka!
Infantils
Durada: 44'
15.14
El xai Shaun
Inclou Què passa, gos?, Singlot, Romàntic i desesperat, El vol dels porcs, L'estel i La mirada
Infantils
Durada: 38'
15.52
Una mà de contes
Els números. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.00
El Mic i els seus amics
Amagats darrere l'arbre. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
Un banjo únic. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 9'
16.19
Numberblocks
Inclou Comptem xais i Problema doble
Infantils
Durada: 11'
16.30
Masha i l'os
Inclou Bona collita, Ninges d'estar per casa i A reveure
Infantils
Durada: 20'
16.50
Una mà de contes
La història del violí. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
16.59
L'hora del Timmy
Inclou El castell del Timmy i L'àlbum del Timmy
Infantils
Durada: 19'
17.18
El Mic i els seus amics
Verd és el vestit que porto. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa música i La botzina del Timmy
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió amb castells. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
L'abella Maia
L'efecte papallona. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
El misteri de les bales de canó. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La caputxeta lila i S'ha de tenir nas
Infantils
Durada: 24'
18.45
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou L'hipnotitzador i El xarlatà
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou Posem-hi fideuets i Qüestió d'ortografia
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 16'
19.46
Kuroko i el bàsquet
No em penso rendir. El club de bàsquet de l'Institut Teiko té els equips més potents de la lliga. En la seva història, el club va tenir cinc prodigiosos jugadors invencibles. Però al voltant d'ells corria un rumor estrany. Tot i ser un desconegut i no constar en el registre de partits, hi ha un altre jugador que gaudeix del respecte dels cinc prodigiosos: el sisè jugador fantasma.
Infantils
Durada: 23'
20.09
Beta Podcast
Bombes de fum i el joc de la mòmia. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.44
Campus 12
Emissió dels capítols 2.11 i 2.12.
Sèries
Durada: 24'
21.08
El detectiu Conan
Inclou El consultor criminal i Benvinguts al Botchan (I)
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 25'
22.20
De peus a terra, amb Zac Efron
Puerto Rico
El Zac i el Darin veuen com es reconstrueix, després d'un huracà mortífer, l'illa de Puerto Rico, on la supervivència en forma de sostenibilitat ha passat de ser una comoditat a ser una necessitat.
Documentals
Durada: 40'
23.00
L'Amazònia
La selva en flames
A l'Amazònia hi ha incendis molt sovint, i cada cop més. Els científics denuncien l'acceleració de la pèrdua de massa forestal i els perills que això comporta. El govern actual del Brasil, però, es resisteix a reconèixer-ho. En aquest episodi, la periodista Sandra Korstjens entrevista, d'una banda, gent partidària de l'explotació dels recursos de la selva per guanyar-se la vida amb la venda de fusta i la cria de bestiar i, de l'altra, bombers voluntaris que arrisquen la vida per protegir la selva.
Documentals
Durada: 50'
23.50
Surfwise, una família contracorrent
Treball que explica la vida extraordinària de la família Paskowitz. Dorian Paskowitz, un metge d'origen jueu cansat de la vida monòtona i sense sentit de la classe mitjana nord-americana, va decidir que volia formar la seva pròpia família a prop de la natura i lluny de la civilització. Va comprar una autocaravana on, juntament amb la seva dona, la Juliette, va tenir i va criar nou fills. La família va arribar a ser molt coneguda en el món del surf, però, quan els fills es van voler independitzar i fer la seva vida, van patir els efectes de l'aïllament a què els havia sotmès el seu pare.
Documentals
Durada: 95'
01.25
Gran reserva
Còmics: Moncho Borrajo
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 115'
03.20
Morir pel divorci
Cada vegada hi ha més feminicidis a Turquia, i algunes dones turques lluiten per denunciar-ho. Ipek Bozkurt és una advocada valenta que treballa amb un grup d'activistes que lluiten perquè es faci justícia amb la violència de gènere i amb els agressors. Dues supervivents d'aquesta violència són Arzu Bozlas, una dona a qui van casar als 14 anys amb un home més gran, i Kubrat Eken, una presentadora del canal Bloomberg TV que havia viscut molts anys a Londres. Procedents d'entorns molt diferents, totes dues han sobreviscut a les greus agressions dels seus marits. A l'Arzu, el seu marit li va disparar amb una escopeta perquè ella li havia demanat el divorci quan ell va agafar una altra dona com a esposa. A la Kubrat, el seu marit li va colpejar al cap i va tenir una hemorràgia cerebral amb conseqüències greus que li dificulten la parla i la mobilitat. Ara fa sessions intensives de logopèdia per poder atestar contra el seu exmarit davant del jutge.
Documentals
Durada: 60'
04.20
Retrats
Jordi Saló Darder:De la necessitat, virtut
Programa en el qual cada setmana Jaume Barberà entrevista un personatge en un clima de confiança i complicitat amb un únic objectiu: escoltar per aprendre.
Altres
Durada: 45'
05.05
Una història de la literatura
Ausiàs March
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 15'
05.20
Una història de la literatura
Montserrat Roig
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 15'
05.35
Una història de la literatura
Guillem de Berguedà
Espai que parla d'escriptors il·lustres i reconeguts de la literatura catalana. Cada episodi està dedicat a un autor o una autora, a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Una narració senzilla i amena en la qual s'explica, a grans trets i amb molt d'humor, la vida del protagonista del capítol. A més, se'n destaquen els elements més rellevants i es contextualitza l'època en què va viure.
Documentals
Durada: 20'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'