Franja La 1

Dissabte, 18 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
Españoles en el mundo
Inclou Medellín i Kazajistán: A Kazakhstan, al cor de l'Àsia central, es mostra la seva capital, Astanà, Almati, el paisatge de l'estepa, l'art de la falconeria i el món del cavall.
Documentals
Durada: 115'
11.15
Destinos de película
Londres
El programa s'endinsa en un viatge per la capital anglesa per conèixer els racons més cinematogràfics de Londres, on es repassen escenes de pel·lícules com Notting Hill, 28 días después o El diario de Bridget Jones.
Altres
Durada: 55'
12.10
El gran reto musical
Jorge Sanz, Álex Casademunt, Antonio Garrido, Mariola Fuentes, Cayetana Guillén Cuervo, Iván Sánchez, Carmen Lomana i Paula Prendes s'enfronten aquesta setmana al concurs. Tots ells han de competir amb molt de ritme, humor i música per aconseguir la major quantitat de punts, endevinant els intèrprets dels temes de tots els estils i èpoques que sonen al llarg del programa.
Altres
Durada: 80'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un equipo familiar
Després de descobrir la infidelitat del seu marit Carl, l'Eva intenta donar-li una segona oportunitat pel bé del seu fill Nils. Decidits a salvar un matrimoni que fa aigües, decideixen passar l'estiu a la granja de l'Sven, el pare de l'Eva. Allà, l'Eva es retroba amb el Per, un amic de la infància.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: En tu casa o en la mía
Gràcies als consells de la seva àvia, Christiane, de seixanta anys, ha tingut èxit en la seva vida professional; però no ha estat així en la seva vida sentimental.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: Me debes un muerto
L'Irma es dedica a llegir el futur i el Manolo regenta un tablao flamenc. Només tenen una cosa en comú: cada un té un soci que li fa la vida impossible. Quan ella esbrina els problemes del Manolo, s'adona que pot ajudar-la a solucionar els seus. Li proposa llavors que cada un mati el soci de l'altre.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Nóos sentenciado, Turquía, nuevas y viejas fronteras i 6 meses sin Diana: Diana Quer va ser vista per última vegada la nit del 22 d'agost de 2016. Han passat sis mesos de recerca per part de la policia i familiars sense cap resultat. Aquesta setmana, des de diferents mitjans de comunicació, s'ha anunciat el desenllaç imminent del cas. El programa ha viatjat a Galícia per reconstruir-lo.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: ¿Bailamos?
Un important advocat, feliç pare de família, sent que alguna cosa li falta a la vida. Tot i que estima la dona, l'espurna i la passió entre tots dos s'ha apagat.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Mensaje en una botella
La Theresa, una jove divorciada, fa exercici a la platja quan troba una ampolla amb un missatge d'amor i de penediment. El director del diari en què treballa la jove ho publica en primera pàgina i es produeix una allau de cartes, entre elles, una del mateix home que va escriure el missatge.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.45
Pel·lícula: Obsesión de mujer
Una dona rebutjada decideix posar fi a la vida del seu amant quan la deixa per una altra dona. Seguint un minuciós pla, primer assassina la germana del noi i, tot seguit, atropella el que va ser l'amor de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 160'