Franja La 1

Dissabte, 25 març de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'
09.10
Repor
Marinero en tierra
Al món hi ha uns 60 mil vaixells mercants. Els llicenciats en Nàutica i Navegació tenen problemes per accedir a les pràctiques obligatòries.
Altres
Durada: 20'
09.30
Españoles en el mundo
Inclou Boston i Senegal: Al Senegal, es visita Sant Lluís, Tuba, Joal Fadiout, Dakar, l'illa de Gorée o Dindefelo, entre altres enclavaments d'interès.
Altres
Durada: 115'
11.25
El gran reto musical
Nuria Fergó, Llum Barrera, Jesús Olmedo, Gemma Mengual, Pablo Carbonell, Pitingo, Manuel Bandera i Bibiana Fernández s'enfronten aquesta setmana al programa. Tots ells han de competir amb molt de ritme, humor i música per aconseguir la màxima quantitat de punts, endevinant els intèrprets dels temes de tots els estils i èpoques que sonen al llarg del programa.
Altres
Durada: 70'
12.35
El Acabose
El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, visita aquesta setmana al plató postapocalíptic del programa. Revilla repassa els moments més bojos i delirants de les seves intervencions a la televisió, i participa en una paròdia sobre l'impost al sol. A més, el programa recorre els espais de televisió dels últims anys, amb especial atenció a les sèries.
Altres
Durada: 55'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Momentos de primavera
Francis i Sandra Holzner han complert el seu somni de tenir una piscifactoria, però des de fa un temps les coses no els va massa bé. I això no s'acaba aquí; el Francis ha caigut i s'ha trencat els lligaments. Una assistenta social ajuda la Sandra amb el negoci familiar mentre el seu marit es recupera.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un amor con obstáculos
La Laura i l'Alexander són una parella feliç des de fa tres mesos. Ella està emocionada perquè ha de conèixer els pares del xicot a la festa del seu 40è aniversari. Per desgràcia, la primera impressió no és gens bona, ja que es tracta d'una família adinerada amb la qual ella no encaixa.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: El abuelo tiene un plan
Un vidu i una dona d'edat avançada que no s'ha casat mai es coneixen en un sanatori dirigit per un metge que ensenya als seus pacients una estranya fórmula per ser feliços. Llavors tots dos decideixen casar-se, cosa que sorprèn enormement les seves famílies.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Esta Europa nuestra, Caso abierto i Husos y costumbres: Al cap de setmana del canvi d'hora, aquest reportatge s'ocupa de la seva influència en el son i el descans, i es pregunta com afecta un sector primari com el ramader.
Altres
Durada: 35'
22.05
Jugando con las estrellas
Es rep aquesta setmana tres nous famosos amb els seus familiars més joves: José Mercé, amb els seus néts bessons Curro i Adonaya; Samantha Vallejo-Nágera, amb el seu fill Diego, i El Monaguillo, que també acut amb la seva filla Carolina.
Altres
Durada: 75'
23.20
El árbol de los deseos
El programa posa avui rumb a la capital andalusa, on Edu Soto intenta complir els somnis d'alguns dels alumnes del col·legi María Auxiliadora. L'arbre màgic aconsegueix organitzar una nit de noces de luxe, un retrobament molt emocionant i la visita de les Sweet California i d'un dels membres del jurat de MasterChef: Samantha Vallejo-Nágera.
Altres
Durada: 60'
00.20
Pel·lícula: Las crónicas de Spiderwick
La família Grace deixa Nova York i es trasllada al vell casalot del seu oncle Arthur Spiderwick. Un cop allà, els Grace són víctimes d'estranys successos. El Jared, el Simon i la Mallory investiguen què està passant.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.45
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Aquesta sèrie és un drama impactant i emocional que relata la vida i els crims que passen a Nova York a través de la tasca de la Unitat de Víctimes especials del Departament de Policia d'aquesta gran ciutat.
Sèries
Durada: 150'
04.15
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 105'