Franja La 1

Dimecres, 15 novembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Saber vivir y Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Judías verdes con coco y pechuga de pavo rellena
Avui el Javier i el Sergio preparen un plat a base de verdures, amb unes mongetes tendres amb espècies i coco i un pit de gall dindi farcit.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elías i la Nacha comuniquen una notícia fatal a la comissaria. L'Alicia, mentrestant, s'enfronta al Sergio. Paral·lelament, a La Parra, la Salima creu que ha trobat l'ajudant de cuina perfecte.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Blanca demana al Diego que marxi, encara que a tots dos els fa mal. L'Elvira, mentrestant, està disposada a demanar perdó al Simón. Posteriorment, l'Olga desapareix una altra vegada i arriba a la mansió dels Alday. El Martín, per la seva banda, acompanya el Servando al port per assegurar-se que el porter embarca.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: A todo gas V
Des que Brian O'Conner i Mia Toretto van treure Dom Toretto de la presó, s'han vist obligats a fugir i a creuar moltes fronteres per evitar la policia. Atrapats a Rio de Janeiro, una vegada més han de fugir si volen conservar la llibertat.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.45
Comando actualidad
Comida sospechosa
La majoria dels aliments amaga glutamat, un additiu que incrementa les ganes de menjar. D'altres contenen carboni actiu, un ingredient que es fa servir tant per elaborar pa com per fabricar plantilles de sabates. I la tonyina està en el punt de mira.
Altres
Durada: 60'
01.45
El debate de La 1
Las estrategias para las elecciones catalanas
El debat d'avui aborda les estratègies de cada partit per a les eleccions catalanes del 21-D. El programa compta amb dirigents de cinc partits polítics, PP, PSOE, Podem, Cs i PDeCAT, diversos analistes i el president de la patronal catalana CECOT, Antoni Abad.
Altres
Durada: 90'
03.15
Repor
Pequeños kilos de más
Menjar verdures, llegums i fruites i evitar els productes amb sucres afegits o greixos saturats és un bon principi per evitar el sobrepès. Però la comoditat i la falta de temps o de coneixement afavoreixen les males pràctiques alimentàries. I quan els que mengen són els nens els efectes poden ser devastadors.
Altres
Durada: 30'
03.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.40
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 20'