Franja La 1

Dimarts, 24 juliol de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 210'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 30'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Cuscús negro de calamar. Mousse de maracuyá
El Sergio i el Javier avui viatgen amb la cuina: per començar, un cuscús típic que ennegreixen amb l'aportació del calamar. Per postres, una mousse d'una fruita molt tropical, el maracuià, però amb tocs molt espanyols.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Emissió de la setzena etapa, de 218 quilòmetres.
Esports
Durada: 75'
17.20
Servir y proteger
La Nora intenta matar la Nacha. Sergio Mayoral, mentrestant, comença a guanyar-se la confiança de la Nerea. Paral·lelament, el Tano informa l'Iker que el Somoza el necessitarà per a una missió important. La Lola, per la seva banda, està preocupada perquè el seu germà Alberto li truca constantment.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Acacias 38
El Samuel es disposa a matar el doctor Guillén, però l'Íñigo aconsegueix aturar-lo. Després d'això, el doctor acaba confessant al Diego i la Blanca que va ser el Samuel qui va provocar la malaltia del Moisès. Mentrestant, la Silvia contracta el Javier, professor d'invidents, perquè ajudi l'Arturo en la seva adaptació. Posteriorment, el Felipe arriba amb males notícies. Pel que sembla posen el Blasco en llibertat i la Silvia haurà de declarar en el judici. L'Antoñito, per la seva banda, aliè als consells del seu pare, es vanta de la seva riquesa i fama. El Ramón, paral·lelament, s'indigna en saber que el seu fill ha deixat de banda el seu treball de les cafeteres. Finalment, la Lucía torna al barri.
Sèries
Durada: 55'
19.10
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 35'
19.45
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 45'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Estas son las mañanitas (II)
Segona part d'un calidoscòpic viatge pels programes matutins de Televisió Espanyola.
Altres
Durada: 35'
22.40
Bailando con las estrellas
Final
Arriba la gran final del concurs. Avui es decideix quina parella de les tres finalistes guanyarà el concurs: Patry Jordan i Rubén Rodríguez, David Bustamante i Yana Olina o Manu Sánchez i Mireia Arizmendi. A més, l'artista convidada en aquesta gala és la Miriam, concursant d'Operación Triunfo 2017, que canta el seu single Hay algo en mí. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 140'
01.00
Pel·lícula: Luna de miel por sorpresa
L'Hugo torna al seu poble d'origen precisament el dia abans del casament d'una amiga de joventut, la Nina. Els joves es retroben i comencen a recordar el seu passat.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.35
Pel·lícula: En aguas tranquilas
Una hereva bonica, rica i jove, i el seu marit fracassat fan un últim esforç per salvar el seu matrimoni i decideixen passar el cap de setmana a la mansió que la família d'ella té a la riba d'un llac. Durant el camí, prop de la seva mansió, colpegen un motociclista que pel que sembla s'ha quedat sense gasolina i que sense voler entra a les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'