Franja La 1

Dissabte, 22 setembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Comerse el mundo
Cuba
Peña acaba la seva aventura a Cuba, una illa plena de color i de música. El xef viatja a l'espectacular Pantà de Zapata, on ho esbrina tot sobre els cocodrils i prova la seva sorprenent carn.
Altres
Durada: 55'
10.25
MasterChef Celebrity
El xef Javier Estévez i Ketty, finalista de MasterChef 6, ensenyen els aspirants a perdre la por a la triperia. En aquesta ocasió, no trepitgen el supermercat, sinó que els ingredients passen per una cinta transportadora. La prova per equips té lloc al madrileny Hospital Puerta de Hierro. Serveixen un menú de sis plats que degusten malalts, familiars, metges i investigadors, aquells que lluiten diàriament contra el càncer. A l'eliminació, Loles León, finalista de la primera edició de MasterChef Celebrity, els repta a cuinar amb el microones. Han d'elaborar tots els plats que puguin en 75 minuts, tant dolços com salats, fent servir només aquest petit electrodomèstic.
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Avui, es gaudeix d'una exposició en la qual s'uneix l'exquisidesa de la Casa Bvlgari i el talent de l'artista Andy Warhol. I s'estudia al detall el vestuari de l'adaptació de l'obra El somni d'una nit d'estiu, de William Shakespeare.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Bodycheck. Las paredes tienen cor
Amb l'arribada a la pubertat, a la Nic se li complica ser l'única noia de l'equip d'hoquei sobre gel que entrena el seu pare a l'institut. El director del centre veu en ella un obstacle per al seu fill; el seu pare la va veu només com un jugador; i la seva nova veïna, com una icona de la lluita per la igualtat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Decisión de vida
Lena Lorenz ha decidit treballar com a llevadora autònoma al seu país natal i deixar enrere Berlín. Però la seva vida es complica quan, mentre fa una ruta per la muntanya amb el seu xicot, ha d'atendre un part difícil.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: 40 grados a la sombra
Tres madrilenys i les seves famílies es disposen a gaudir de les vacances d'estiu. Però ells es queden sols: a la ciutat, la muntanya i la platja.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Cuestión de fueros, Vidas alquiladas i El drama de los bebés robados: A Espanya hi podria haver fins a 300.000 casos de nens robats. La trama va començar a la postguerra civil, amb la sostracció forçosa de fills de preses republicanes i es va convertir en un negoci que va durar fins als anys 90. La justícia no ha resolt fins ara cap cas. La gran majoria han prescrit o el temps n'ha esborrat les proves. Avui, es parla en el programa amb víctimes del tràfic de nadons.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Sweet Home Alabama
Melanie Carmichael deixa Alabama per anar a Nova York, on pretén refer la seva vida. Allà triomfa com a dissenyadora i es promet amb l'Andrew, el solter més cobejat de la ciutat. Tanmateix, ningú no sap res del seu passat, ja que ella no n'ha explicat absolutament res.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Con derecho a roce
Una jove caçatalents convenç un empleat potencial que accepti una feina a Nova York. Malgrat l'atracció que senten l'un per l'altre, tots dos s'adonen que representen el que no volen en una relació. Per aquest motiu, decideixen deixar tots els sentiments de banda i mantenir una relació estrictament sexual.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.25
Pel·lícula: Maggie
Una noia de 16 anys d'un poble d'Amèrica és infectada per un zombi. La jove triga sis mesos a convertir-se en zombi. Tota la transformació afecta la situació familiar, en concret el seu pare, que continua mantenint el seu amor incondicional per la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.50
Los misterios de Laura
El misterio de la llamada desconocida
Seguint el rastre d'una trucada desconeguda al seu telèfon, la Laura descobreix el cadàver d'un home implicat en un negoci a gran escala de tràfic de medicaments falsificats. Investigant el seu entorn, la Laura descobreix amb sorpresa que el mort era el xicot de la seva germana petita.
Sèries
Durada: 45'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'