Franja La 1

Dilluns, 17 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Doña Bárbara reconeix el cadàver que han trobat al costat del riu: és el de la seva filla, Doña Carla. Mentrestant, a La Moderna, l'Antonia i el Pietro mantenen una petita discussió amb Don Fermín a causa de la norma sobre les casades al local. Al Pietro se li acut que tots dos poden muntar un forn, i així no tindran aquest problema. D'altra banda, Don Fermín compta, cada cop més, amb l'ajut de Doña Lázara, que cada vegada té més poder dins de l'establiment. Finalment, una mala notícia corre pel Madrid Cabaret: la Inés comunica al César que no se n'anirà a Amèrica amb ell, ja que vol acceptar l'oferta de protagonitzar l'opereta.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El Santos ha descobert el secret del Lope. Aleshores, el lacai s'encarrega que aquest secret arribi a les pitjors orelles possibles. D'altra banda, arriba a La Promesa una notícia molt esperada i això aporta alegria. Tanmateix, la Jana rep una carta molt diferent només per a ella. Més tard, l'esbroncada de l'Alonso ha afectat la Petra, la qual paga la seva frustració amb tothom. La María Fernández, per part seva, té un acostament amb la Virtudes, però arriba a una conclusió que no agradarà a la Simona. Finalment, el metge torna a La Promesa amb un diagnòstic sobre l'Ayala que no deixa indiferent a ningú.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21.00 h). La subcampiona del món debuta a l'Eurocopa davant d'una selecció austríaca que no tindrà la seva gran estrella, David Alaba. França es presenta a Alemanya com un dels favorits per guanyar el torneig continental. I és que el combinat entrenat per Didier Deschamps arriba a aquesta cita amb els millors jugadors disponibles. Una selecció, la de Les Bleus, que serà molt seguida entre els aficionats del Reial Madrid, ja que disposa de quatre jugadors del campió de la Champions: Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Ferland Mendy i el nou fitxatge, Kylian Mbappé, que ja disputa aquest campionat com a jugador blanc. Des de l'Esprit Arena.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 5'
23.05
Invictus, ¿te atreves?
Amor y sexo
Els actors Carlos Areces i Fernando Gil són els convidats d'aquest primer programa, que afronten unes competicions absurdes en els seus equips respectius, el vermell i el blau, i tenen al davant una sèrie de desafiaments físics i mentals. Tot es fa en un plató convertit en una pista esportiva on posen a prova les habilitats, els coneixements esportius i el sentit de l'humor. Però no estaran sols. En l'espai hi participen dues grans glòries del futbol, Joan Capdevila i José Manuel Pinto, com a capitans de cada equip, acompanyats pels còmics David Fernández i Susi Caramelo. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 100'
00.45
Vamos a llevarnos bien
En aquesta ocasió, el programa rep com a convidats l'actriu Macarena García, el cantant Omar Montes, la periodista María Gómez i la també actriu Petra Martínez, que venen per participar en els diferents jocs que els proposa l'espai.
Altres
Durada: 100'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'