Franja La 1

Dimarts, 27 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Vuelta Ciclista a España
Desena etapa, de 160 quilòmetres. Després de passar per terres andaluses i un merescut dia de descans, la Volta reprèn l'activitat en un context completament diferent. I és que la prova viatja al nord espanyol, concretament a Galícia, en una etapa de 160 quilòmetres que comença a posar a prova les cames dels millors especialistes de muntanya. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 85'
17.30
Salón de té La Moderna
Tot i que la Bárbara intenta despistar l'Íñigo, aquest s'adona que ella mostra més nerviosisme del que és habitual. Aquest fet provoca que ràpidament l'Íñigo ho expliqui a la Matilde. D'altra banda, a La Moderna, l'Esperanza recorda al Pietro la importància d'actuar de pressa amb l'Antonia per no perdre-la, sobretot perquè l'Antonia es mostra distant amb la Lucía. Això s'agreuja encara més perquè està interferint en la relació del seu fill Giancarlo amb el Pietro. Qui també té problemes sentimentals és l'Elías, que s'ha d'enfrontar al rebuig de la Leonora. Mentrestant, la Inés i la Laurita donen suport a la relació entre el seu oncle, Don Fermín, i Doña Lázara, fet que Don Fermín comunica als seus empleats del saló de te. A més, el Salvita i la Marta es fan un petó per primera vegada.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
El doble de problemas
La Nuria ha tornat a mentir al Jon: el noi ha rebut la citació del jutjat. D'altra banda, la família no ha encaixat gaire bé la notícia de la Marta i el Jorge, però a ella tant li fa. No pensa renunciar a la felicitat. Mentrestant, la Menchu i el Martínez comencen a angoixar-se amb l'embaràs.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Pel·lícula: El duque
El 1961, Kempton Bunton, un taxista de 60 anys, roba el retrat del duc de Wellington, de Francisco de Goya, de la National Gallery de Londres, en el que és el primer robatori de la història de la galeria. A continuació, Kempton envia diverses notes de rescat dient que tornarà la pintura a condició que el govern inverteixi més diners en la cura de la gent gran.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.20
HIT
La Cenicienta
El grup de teràpia peca de manca d'inquietuds, i el HIT decideix muntar una obra de teatre en què la Julia i la Nora tindran papers protagonistes. L'objectiu del projecte també és que la Julia, amb dependència emocional de la Nora, reconegui els seus problemes.
Sèries
Durada: 65'
01.25
HIT
El historial
El passat condiciona. És una motxilla amb què es carrega durant tota la vida, fins al punt que, si pesa molt, pot arribar a deformar-se. L'Hugo demana als nois que portin a classe un objecte que expliqui alguna cosa sobre la seva família. Així ho fan tots, i cada objecte és més peculiar que l'anterior, però l'Andrés els supera a tots. Tothom se sorprèn en veure que l'Andrés els ensenya la pistola de balins, que guarda al seu pare, el Cristóbal, fins que surti de la presó. Una pistola no és un objecte per portar a un col·legi. L'Hugo, que es queda glaçat en tornar a veure una arma dins d'un centre escolar, li requisa la pistola. El noi té tan idealitzat el seu pare, que fa el possible per recuperar l'arma, fins al punt que s'enfronta a l'Hugo, el qual en plena discussió acaba fent veure a l'Andrés com és de debò la relació entre el Cristóbal i ell.
Sèries
Durada: 55'
02.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'